У Чернівцях суддя сховався від поліції у ресторані, після чого втік, щоб не здавати тесту на алкоголь

Ввечері 30 жовтня патрульні в Чернівцях затримали водія на автомобілі Lexus за порушення правил паркування в районі Театральної площі. В ході з’ясування обставин водій зайшов до ресторану, після чого втік через чорний хід закладу.

Прес-служба Патрульної поліції Чернівців опублікувала відеозапис з нагрудної камери правоохоронця.

94_main_ukr

Патрульні повідомили водія про те, що він припаркований з порушенням правил дорожнього руху. Він перепаркував автомобіль. На громадянина винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів).

Під час перевірки документів інспектори виявили відсутність страхового полісу. При особистому спілкуванні патрульний відчув запах алкоголю від водія, після чого запропонував йому здати тест на алкотестері (драгері). Порушник погодився, відправившись в ресторан, щоб дочекатись, доки прилад привезуть на місце подій.

На відеозаписі зафіксовано, що патрульні оперативно прослідували за водієм до ресторану, однак всередині його вже не виявилось.

Місцеве видання “Молодий буковинець” встановило особу водія-втікача, який виявився суддею одного з місцевих суддів. В ході спілкування патрульний звертався до водія: “Андрій Іванович“.

Це не перший випадок затримання судді: 24 жовтня в Одесі патрульні зупинили водія з ознаками алкогольного сп’яніння, який згодом виявився суддею.

Нагадаємо, в червні Верховна Рада посилила відповідальність за водіння у нетверезому вигляді.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.