У Польщі троє робітників з України, врятували від смерті молодого поляка (фото)

В Польщі троє українців врятували від самогубства 25-річного поляка. Троє робітників з України йшли через ліс, та мимохідь стали рятівниками.

 

Про це повідомляє Yavp.pl p з посиланням на dziennikbaltycki.pl.

Повідомляється, що троє чоловіків з України (Олег, та два Євгени) приїхали в Польщу, працювати на будові у фірму RADBUR в Сомоніні. Відбувши карантин, чоловіки вирішили з товаришем поляком Яником прогулятись, а заодно поласувати кебабом.

Щоб трохи скоротити дорогу, компанія вирішила іти лісом від села Сомоніно до села Келпіно (Поморське воєводство), однак до місця призначення так і не дійшла.

Один з українців побачив у лісі чоловіка, який висів у петлі на дереві. Чоловіки відразу кинулись рятувати його. Стан чоловіка був важким, він подавав слабкі ознаки життя. Тому потерпілому відразу викликали карету швидкої.

Нагудуємо, “Дитина вже не дихала”: українські робітники в Польщі, врятували хлопчика.

Щоб медики змогли відшукати місце інциденту в лісі, одному з хлопців довелося вийти на головну вулицю в селі Келпіно й там зустріти їх. Пройшов ще деякий час, аж поки “швидка” нарешті прибула на місце. Чоловіка, який пробував повіситися, забрали до лікарні. Його життя вдалося врятувати.

З’ясувалось, що накласти на себе руки пробував 25 річний мешканець Картузького повіту.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.