Якою буде погода на Великдень: народний синоптик дав прогноз

На Великдень в Україні буде переважно тепла погода.

Погода на Великдень буде теплою

Як розповів “Фактам” народний синоптик Володимир Деркач, наприкінці квітня температура почне підніматися, а короткочасні опади вже не зіпсують загальної картини.

“У першій декаді травня очікується дуже тепла погода. Цього року ми святкуємо Великдень 2 травня, тому ймовірно погода буде гарна”, – сказав він.

За словами синоптика, наприкінці декади температура знизиться, але не суттєво, а опадів буде мало.

“У другій декаді травня очікуються короткочасні дощі. Початок і кінець третьої десятиденки будуть дощовими, а середина – сухою і теплою, але без літньої спеки”, – додав Деркач.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше завідувачка відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіра Мартазінова розповіла, що погода на травневі свята і на Великдень буде прохолодною, а потепління може початися відразу після нього.

Нагадаємо, у зв’язку зі святкуванням Великодня та Міжнародного дня праці, які в Україні є державними святами, у країні буде чотири офіційні вихідні підряд – 1, 2, 3 і 4 травня.

Головний санітарний лікар, заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко запевнив, що в Україні не запровадять локдаун на великодні й травневі свята.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.