Друзі зниклого 10 днів тому вінничанина припускають, що його побили і вивезли

Свідки кажуть, що бачили в день зникнення хлопця бійку на місцевому вокзалі.

У Вінниці вже 10 днів шукають 23-річного Михайла Зубчука. Хлопець повертався після дня народження і раптово зник на очах знайомих і друзів. Він – єдиний син у матері, яка зараз бореться з онкологією. Жінка переконує, залишити її Михайло не міг.

Про це йдеться в ТСН.16.45.

Нині пошуки з одного району міста розширилися майже по всій області. Нацгвардія, поліція і волонтери кілька днів прочісували лісосмуги, підвали, закинуті будівлі. Водолази перевірили озеро неподалік, але результатів жодних. «Була відпрацьована територія біля озера, були водолази, вона опрацювали озеро. Ми пішли недобудовами, обшукали всі підвали. Наша теорія, що його побили і вивезли, от і ми шукаємо куди», – розповідає волонтер.

Михайло зник десять днів тому, коли повертався після дня народження. Був у компанії трьох дівчат, з якими на таксі мав їхати додому. Але раптово розвернувся в протилежний бік і просто побіг геть. Це видно на камерах спостереження, хлопець біжить по алеї і зникає в темряві. Мама каже, піти з дому добровільно хлопець не міг. Бо вона хворіє і потребує догляду, а – він її єдиний і дуже турботливий син. «Варіантів немає абсолютно, він домашня дитина, він мав їхати додому. Було викликане таксі на його адресу, їхати додому, в якийсь момент, що ним керувало, він відійшов від компанії і побіг», – розповідає мама зниклого Надія Лукаш.

У поліції відкрили кримінальне провадження. Слідчі кажуть, що опрацювали гігабайти відео, опитали сотні свідків, але жодних зачіпок. В той час хтось бачив бійку неподалік на автовокзалі, тож припускають – можливо Махайло був там. «Повторно будуть обстежуватись водойми, паралельно відпрацьовується версія можливого конфлікту на Східному вокзалі, ми встановлюємо усіх осіб, які там були, чи учасниками, чи очевидцями», – каже речниця місцевої поліції Анна Олійник.

Читайте також  На Івано-Франківщині розшукують Чорнійчук Анну Олександрівну(ФОТО)

Рідні і друзі ж не припиняють пошуки ні на мить. Обклеюють фотографіями буквально кожен стовп. Перевіряють всю інформацію, яка з’являється у мережі і дуже просять людей, які хоч щось чули чи знають, де може бути Михайло Зубчук, одразу повідомляти.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.