Сильні молитви про сімейне щастя: якщо відчуваєте якісь негарадзи у сім’ї помоліться сьогодні

Православна сім’я вважає невід’ємною частиною свого життя молитви і пости. Але від розладу і сварок не застрахований ніхто. Звернення до святих покровителів в щирій молитві може виявитися дієвою допомогою.

Як і коли молитися?

Традиційно чоловік вважається стрижнем сім’ї, захисником, а жінка – оберігає, є берегинею вогнища і затишку. Тому молитви про збереження і благополуччя сім’ї краще вийдуть саме у жінки.
Просити про примирення та вирішенні складних ситуацій найкраще, перебуваючи в спокійному стані і вірячи, що прохання буде почуте. Священики не рекомендують молитися в нестійкому стані або злобі на близьких: це може виявитися шкідливим і не принести бажаного спокою.

Молитва Богу про сім’ю та дітей

«Господь Всемогутній, Отець наш і Пастир! Про Твою допомогу молю покірно і смиренно. Збережи нашу сім’ю від біди і гріха розлучення, а дітей наших (дитину нашу) від життя в неповній сім’ї, без батька. Подай нам дар Любові і розуміння, навчи мене, рабу Божу (ім’я) ще більше любити свого чоловіка перед Тобою і людьми, навчи його любити і поважати мене, пошли нам сімейне щастя і радість. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа. Амінь.»

Читайте цю молитву від щирого серця стільки раз, скільки вважаєте за потрібне. Кращим числом для повторення молитов є число 8, з яким пов’язано безліч православних прийомів і переказів.

Молитва Діві Марії про сімейне щастя

«Владичице Небесна, Свята Заступниця і Покровителька! Укрий сім’ю мою Своїм небесним покровом, Пом’якши серце чоловіка мого і приведи чад наших до миру, любови і відкритості всьому доброму; Не допусти нікого з сім’ї моєї до розлуки і тяжкого розставання, до передчасної і раптової смерті без покаяння. Амінь.»

Читайте також  Оcoблива молитва жінки за чоловіка у складні моменти життя

Ця молитва захищає сім’ю від руйнування, сварок і суперечок, а також допомагає від псування на сім’ю і псування на смерть.

Молитва святого Івана Богослова про пом’якшення сердець і примирення

«О, Іване, догоджаючий Христові, заступник і правдоречітель! Благаю тебе, візьми під покров свій сім’ю мою і дітей наших! Захисти нас і примири наші страждаючі серця, всели в них радість і любов один до одного, не дозволь трапитися гріху розлучення і розриву сімейних уз. Умоли Господа нашого, Ісуса Христа і Пресвяту Матір Його Діву Марію про милість і захист! В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.»

Молитва Іоанна Богослова дарує світ в душі і серці, а за ними і сімейне щастя.

Молитви Петру і Февронії

«Великі покровителі сімей і улюблених, які творять чудеса і наставляючі на вірний шлях, благовірні князь Петро і княгиня Февронія, зберігачі та стовпи Муромські! Вас благаю, до вас приходжу за допомогою і розрадою, молюся з вірою і надією: попросіть про нас, грішних і недостойних, Господа нашого Ісуса Христа і Діву Марію, випросіть світу, розуміння і любові нашої сім’ї, пом’якшення гніву і образ, блага і чистоти нашими чинами, словами і думкам. Чи не залиште нас, слабких і грішних, без вашої допомоги і заступництва, напоумте нас і приведіть на вірний шлях. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, нині, і повсякчас. Амінь.»

Цю молитву вважають найсильнішою з усіх, що підносяться Петру і Февронії:

«О, святі чудотворці, великі Богоугоднікі, заступники сімейного щастя князь Петро і княгиня Февронія! Почуйте милостиво наше прохання від нас, недостойних і сірих, і вашим заступництвом у Господа нашого випросіть нам твердість у вірі і добрих справах, миру і радості, і фортеці віри, позбавте нас від сумнівів, тривог і скорбот, і дозвольте в чистоті і любові прожити, і увійти в Царство Небесне! В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.»
Петро і Февронія вважаються заступниками та організаторами сімейного щастя. Саме у них найчастіше просять про любов і вірність коханої людини, а також про життєве щастя.

Читайте також  У пологовому будинку виявили хвору на кір породіллю

Молитви здавна вважалися одним з найсильніших способів досягнення благополуччя, удачі та захисту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.