“Осиротили двоє донечок!”: вдова 25-річного чоловіка звинувачує лікарів у халатності

У Львові вдова 25-річного чоловіка звинувачує лікарів у халатності – “Осиротили двоє донечок!”

 

У Львові рідні 25-річного Олега Кулиняка з селища Оброшино вимагають розслідування обставин його трагічної смерті у жовтні минулого року. На думку родичів, в цьому винна лікар, передає спільнота «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, померлий страждав від онкологічного захворювання. Перебуваючи у п’ятій міській лікарні Львова, чоловік захворів ще й на коронавірус. Відділення, в якому перебував онкохворий, зачинили на карантин, однак його не направили до іншої лікарні, а відправили додому.

Вдома чоловікові погіршало, і він помер. Сиротами залишилося дві донечки. На думку дружини Олег, у його смерті винні лікарі, які халатно поставилися до пацієнта. Жінка вимагає покарання для медиків.

На засідання клініко-експертної комісії лікар Наталія Горон не прийшла. Родичі стверджують, що на засіданні їм не дали поставити лікарям запитань, а відповідей вони жодних не отримали.

«З перших хвилин засідання було чітко зрозуміло, що тут кругова порука і корупція», – стверджує дружина покійного, додаючи, що члени комісії цілком на стороні лікаря.

«Голова комісії заявила, що мій чоловік був при виписці відразу після хіміотерапії в свідомості, а, отже, його можна було виписати. Можливо, якби він був без свідомості, вони б задумались, чи перевести його в іншу лікарню. Мій аргумент, що він 9 днів лежав з ковідним хворим, а, отже, потребував нагляду лікарів – не прийняли до уваги», – скаржиться жінка.

«9 днів пролежав з ковідним! А хто ковід приніс? Спочатку люди нехтують елементарними вимогами – маска та антисептик разом з дистанцією, а потім звинувачують лікарів. Особисто бачила, що відбувалось у львівському онкоцентрі біля відділення хіміотерапії – сотня людей на сходах впритул один до одного, маски вдягнені через одного, а серед тих, хто таки вдягнув, більшість закриває маскою лише бороду. А що робиться на базарах та в громадському транспорті? Треба пам’ятати, що лікарі не боги і ковід з онкологією молитвами не лікується», – обурюються містяни в коментарях.

Читайте також  Коронавірус в Італії: стали відомі шокуючі дані про кількість летальних випадків серед медиків

«Люди, будьте обережні!!! у цьому онкологічному відділенні до пацієнтів відносяться, як до гаманця, з якого холоднокровно витягують гроші на ліки, якими просто вбивають хворих, а не лікують!!! З власного досвіду – купили чудо ампули за 60 тисяч, а людини вже не стало одразу після прийому такого курсу», – скаржаться інші.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.