Зустрічалась 2 роки, а “9 разів вдарив ножем”: стали відомі деталі вбивства 19-річної Дарини

Вчора, близько 20:30 до поліції надійшло повідомлення від власниці квартири, про виявлення тіла дівчини. Нею виявилась 19-річна студентка Дарья Косенок.

Як вдалось з’ясувати поліцейським, що до вбивства студентки причетний її хлопець. Правоохоронці затримали 19-річного чоловіка, який зізнався у вбивстві дівчини. Хлопець мешканець Житомирської області.

Виданню Zaxid.net стало віломо, що молодий чоловік знаючи про камери на будинку, втік через вікно після вчиненого злочину. В подальшому він направився в м. Дрогобич, а вже звітам поїхав у Східницю, де був затриманий поліцією в одному із хостелів.

“Так, як ми з ним спілкувались, це на ґрунті ревнощів, на побутовому ґрунті, виник такий конфлікт. В подальшому йому вже важко пояснити свої дії”, – розповів керівник Львівського районного управління поліції Павло Гарасим у сюжеті ТСН.

Відомо, що пара зустрічалась близько 2 років, затриманий не місцевий, а тільки приїжджав до Львова для побачень з Дарьєю.

Декілька тижнів тому пара посварилась і затриманий забрав у дівчини телефон. Дарья звернулась в поліцію по даному факту, однак згодом забрала заяву, аргументуючи це тим, що притензій до хлопця не має.

Також Павло Герасим повідомив, що пара зустрічалась близько 2 років, напередодні вбивства вони зняли квартиру на добу, однак згодом продовжили оренду ще на добу. Перед трагедією алкоголю не вживали. Тіло загиблої виявили в одній із кімнат квартири, з 9 ножовими пораненнями в області грудної клітини.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. Максимальний термін, який передбачає дана статті 15 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.