В Польщі помер 10-річний хлопчик, якого побив п’яний чоловік, інша дитина у важкому стані

В Польщі, селі Козлув (Меховський повіт, Малопольського воєводства), в суботу 27 березня нетверезий чоловік побив 13-річного хлопчика та його 10-річного друга. Попри реанімаційні заходи, молодший хлопчик помер. Старшого гелікоптером доставили в лікарню в Кракові.

Передає “Це моя Україна” з посиланням на tvn24.

Двоє дітей (13 та 10 років) бавились в дома
Трагічна подія трапилась в суботу 28 березня в будинку колишньої співмешканки чоловіка. 13-річний син постраждалої впустив в помешкання 42-річного екс співмешканця мами, в помешканні був сусідський 10-річний хлопчик. Чоловік побив обох дітей металевою палицею. – повідомив речник провінційної поліції в Кракові Себастіан Глен.

Сусіди почувши неладне зателефонували матерям дітей, а також в поліцію. Коли мама 13-річного хлопчика зайшла в помешкання, чоловік теж її побив.

Зловмисник намагався втекти, однак його помітив поліцейський.

Мати побитого хлопчика разом з сином доправили гелікоптером в університецьку лікарню, в Кракові. 13-річний постраждалий у важкому стані, у нього численні травми, включаючи черепно-мозгові.

Зловмисника затримали
42-річного підозрюваного чоловіка затримали, у нього взяли аналіз крові на вміст алкоголю та наркотиків. Під час затримання чоловік намагався порізати себе ножем, однак поліцейські завадили йому, та надали першу медичну допомогу.

За попередніми аналізами слини, чоловік вживав алкоголь. Результати розширеного аналізу крові прийдуть за кілька днів.

Також у поліції повідомляють, що вже раніше у цій сім’ї були негаразди. На початку березня цього року жінка повідомляла в поліцію, що її колишній співмешканець її переслідує та погрожує.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.