“Проламаний череп, перебиті руки та понівечене обличчя”: на залізниці знайшли закривавленого юнака

На Черкащині 17-річний підліток пішов з друзями на вечірку. Додому хлопець після вечірки не повернувся, а згодом його знайшли повністю закривавленим. Хлопець був ледь живий, його знайшов перехожий чим чудом врятував йому життя.

Про це повідомляють “Факти ICTV“, передає “Це моя Україна”.

Молодого хлопця вкрай важкому стані доставили до місцевої клініки. Наразі хлопець перебуває у реанімації. У школяра проламаний череп, перебиті руки та понівечене обличчя. За словами лікаря, зараз стан хлопця трохи покращився.

У поліції припускають, що страхіття, яке сталося з 17-річним Валентином – це нещасний випадок. Мовляв, він переходив необлаштований пішохідний перехід через залізничні колії та потрапив під поїзд. Але розгядають і інші версії. Рідні Валентина вважають, що все було не так, як говорять у поліції.

Вони звинувачують друзів школяра, з якими 17-річний Валентин провів той вечір. Зокрема брат школяра вважає, що його побили.

Скільки ще хлопець перебуватиме в лікарні, невідомо. У школі, де він навчається та в соцмережі організували збір коштів на лікування.

Допомогти можна за номером карти:

5168 7573 6349 0071 – Томченко Владислав Олексійович

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.