“Молитва до цієї ікони врятувала мого сина”: неймовірна історія сцілення материнською молитвою

Молодий хлопець гуляв з друзями пізно ввечері. З кимось побилися. Хлопця вдарили ножем прямо в серце. Швидка відвезла його в лікарню.

Лікарі констатували смерть. В цей час, нічого не знаюча про те, що трапилося, мати вбитого прийшла до церкви Покрови Пресвятої Богородиці.

Материнське серце вже передчувало біду. І жінка з криком про допомогу впала на коліна перед образом Казанської Божої Матері. Кажуть, цей крик материнського серця був чутний за межами храму. Священик, що знаходився там, сказав-таку молитву Пресвята Богородиця точно почує і не відмовить.

Пізніше, коли жінку привезли в лікарню і головлікар повідомив їй страшну звістку, вона попросила показати їй сина. “Я знаю, син живий”, – твердо сказала мати. Лікарі списали цю заяву на шок, стрес. Спустилися з нею в морг. На каталці мертве тіло сина. На лівій частині грудей свіжий шов.

Лікар, який робив розтин, сам бачив проникаюче поранення в серце, не сумісне з життям. Мати підходить до сина, бере його руку. “У нього є пульс!». Лікарі не вірять. Не може бути. Хлопець точно був мертвий, пульсу не було. Перевіряють-ясно позначене серцебиття. Терміново на операційний стіл … Цей хлопець, тепер уже дорослий чоловік, Владислав Токарєв, сьогодні живе в Санкт-Петербурзі. Живе по милості Божій. Завдяки заступництву Пресвятої Богородиці, за молитвами рідної матері. І це не казки, а бувальщина…

І як нагадування про це диво – чудотворна ікона Казанської Божої Матері в храмі Покрови Пресвятої Богородиці.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.