Український забудовник здобув престижну нагороду в Лондоні за житловий проект

Українська девелоперська компанія пройшла до фіналу конкурсу International Property Awards – найпрестижнішої у світі премії в галузі нерухомості.

Житловий комплекс “Нова Англія” від компанії Royal House отримав найвищу нагороду в Лондоні – п’ять зірок у категорії Best Residential Development Ukraine. Це дозволило компанії перейти далі до номінації кращих світових житлових комплексів.

385855093

Таке рішення ухвалило журі із 70 незалежних експертів, серед яких архітектори, дизайнери, ріелтори і девелопери, під час європейського етапу престижної міжнародної премії в сфері нерухомості International Property Awards – European Property Awards.

Вручення відбулось 27 жовтня у лондонському готелі Grosvenor Square Marriott.

Експерти високо оцінили всі основні критерії проекту “Нова Англія”. Зокрема, архітектурні особливості фасадів, креативний дизайн внутрішнього простору та інфраструктуру, виняткову якість і екологічність матеріалів, сучасні технології і швидкість зведення будівель житлового комплексу.

385855084

Слід зазначити, що комплекс закритого типу “Нова Англія” розташований у Голосіївському районі Києва. Він має власну повноцінну інфраструктуру і єдину концепцію. Унікальний проект привертає увагу майбутніх інвесторів та експертів українського і європейського будівельного ринку.

При цьому група компаній Royal House, яка будує “Нову Англію”, з 2004 року здійснює будівництво комфортного житла. Короткі терміни і висока якість забезпечуються завдяки замкнутому циклу виробництва, власній будівельно-монтажній базі та наявності професійної групи архітекторів і проектувальників з великим досвідом роботи.

385855053

Компанія реалізовала 25 проектів нерухомості загальною площею понад 50 тисяч квадратних метрів. Серед них – “Британський квартал”, візитна картка Royal House. Проект увійшов до рейтингу найкрасивіших житлових комплексів столиці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.