На Прикарпатті у чоловіка вилучили наркотиків на 100 тисяч гривень

56-річний мешканець Тлумаччини вирощував нарковмісні рослини за місцем проживання.

У його домоволодінні правоохоронці виявили та вилучили кілограми наркотичних засобів. Все вилучене направили на експертизу. Затриманому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід.

Зловмисника затримали слідчі Тлумацького відділення поліції за співпраці з працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, повідомляє поліція області.

Під час санкціонованого обшуку в господарстві прикарпатця правоохоронці виявили рослини, схожі на “коноплю”, а також суху подрібнену речовину тієї ж рослини. Крім того, вилучили декілька предметів, за допомогою яких чоловік виготовляв і висушував наркотичні речовини.

Речові докази направили на проведення експертного дослідження.

За цінами «чорного ринку» вартість заборонених речовин становить орієнтовно 100 тисяч гривень.

Фігуранта слідчі затримали в порядку статті 208 КПК України. Поліцейські повідомили зловмиснику про підозру за скоєння кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.