Що відбувається в закритому Буковелі: нові фото і відео спорожнілого курорту

Буковель закрили на карантин з 13 березня, і попередньо до 27 березня працювати популярний гірськолижний курорт не буде. В даний час через блокпости на території Поляницької ОТО, де він розташований, пропускають тільки місцевих жителів та працівників комплексу.

Що зараз відбувається у спорожнілому Буковелі – дивіться в нашій новій добірці знімків з веб-камер на території курорту.

Як видно на кадрах, на численних локаціях майже нікого немає, співробітники комплексу займаються прибиранням, демонтують конструкції на ярмарковій площі біля святкової ялинки, іншими заходами. У той час як відпочиваючих – одиниці.

Підйомники завмерли, каток порожній, торгові точки – без клієнтів. На схилах можна помітити лише кілька лижників, які, схоже, тільки й раді такому раптовому зникненню традиційних величезних черг.

Зауважимо, що в адміністрації Буковелю виступили зі зверненням до громадян, які мали відпочивати на курорті в цей період, і пообіцяли обміняти всі куплені послуги не раніше, ніж через два тижні – після 27 березня.

Жорсткий карантин, діючий на Прикарпатті з 26 лютого через складну ситуацію з коронавірусом в регіоні, поширили й на Буковель рішенням регіональної комісії ТЕБ та НС вчора ввечері.

12 березня поліцейські влаштували перевірку на території курорту, зафіксувавши чергові випадки порушення введених обмежень. Всього ж за результатами моніторингу було складено 51 адмінпротокол про порушення карантину, з яких 26 протоколів отримали оператори підйомників.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.