Важлива інформація про працевлаштування в Польщі

Важлива інформація про працевлаштування в Польщі

Багато українців, які почали замислюватися про те, що пора щось змінювати в житті вирішують, що зміни в кращу сторону починаються тоді, коли вони переїдуть в більш розвинену країну з високим рівнем життя і соціальними гарантіями.

Працевлаштування в Польщі забезпечує всіх претендентів на високий дохід, бо більшість наймачів пропонують зарплати від 700 доларів на місяць і вище для працівників без досвіду. А для кваліфікованих працівників зарплата становить від 1000 доларів в місяць і вище. З такою зарплатою у вас з легкістю вийде відкладати гроші або вислати рідним.

Багато років працюють наші претенденти в Польщі та отримати посвідку на проживання. Багато залишаються в Польщі та перевозять свою сім’ю туди на постійне проживання. Для того, щоб отримати високооплачувану роботу потрібно добре знання мови, а також необхідно підтвердити свої дипломи про освіту, пройти курси підвищення кваліфікації в Польщі та інше.

Які вакансії мають попит у Польщі?
Найпростіше влаштуватися на роботу в Польщі від прямого роботодавця на різних заводах, фабриках, підприємствах. Це робота полягає в фізичному навантаженні, упаковування, сортуванню продукції, робота на лінії. Кваліфіковані співробітники працевлаштовуються зварниками, водіями, медичними працівниками, будівельниками, токарями й так далі. Цей список потрібних вакансій також можна розбавити додавши туди наукових співробітників, програмістів різного профілю і дизайнерів і т.д.

Робота в Польщі через кадрові агентства
При працевлаштуванні в Польщі більшість вдаються питанням: “Це вакансії від прямих роботодавців?”. Річ у тому, що польське агентство тимчасового працевлаштування насправді, є вашим прямим роботодавцем.

Як це відбувається? Великі польські підприємства не займаються набором іноземців безпосередньо, і до того ж, вони можуть бути без рецензії на працевлаштування мігрантів, вона їм просто не потрібна. А польські кадрові агентства цю рецензію мають обов’язково, тому що вони мають право працевлаштувати Вас до себе.

Читайте також  На Львівщині чоловік випав з грейдера

Без допомоги польських агентств, Вам би довелося понести великих витрат пов’язаних з вашим працевлаштуванням в Польщі. Чому? Для працевлаштування в Польщі від прямого роботодавця, Вам доведеться самостійно скласти грамотне CV (резюме) польською мовою і вести прямі переговори з роботодавцем польською мовою або заплатити за допомогу перекладачеві.

А також: пересилання документів Вам, візові витрати, квитки в Польщу 50 євро, оренда житла 50-100 євро. Вам доведеться платити агентству нерухомості + 150-300 євро за оренду в місяць і пройти медичний огляд за свої кошти. Це задоволення Вам виллється приблизно в 500-600 євро. На найцікавіше, якщо Ви з якихось причин не підійдете роботодавцю, то Вам доведеться самостійно шукати роботу, а без знання мови — це майже неможливо.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.