“В хату я вже не зайду”: батько школярки, яка звела рахунки з життям розповів подробиці трагедії (ВІДЕО)

Як ми повідомляли раніше, у селі Фанчиково на Закарпатті 13-річна школярка вкоротила собі віку.


Дівчина повісилася у власному будинку. Виявилося, що загибла була подругою 16-річної дівчини, яка загинула осінню 2020-го року, а її загадкову смерть обговорювала ледь не вся країна.

Школярка звела рахунки з життям 3 березня.

Журналістам телеканалу «Перший кабельний вдалося поспілкуватися із батьком загиблої дитини. Чоловік розповів, що ніщо не віщувало біди. Того вечора дівчина сиділа на терасі родинного обійстя тримаючи в руках смартфон. Батьки декілька разів кликали доньку зайти всередину, проте та сказала, що «В хату я вже не зайду». Тоді цим словам не надали значення, а вже за деякий час батьки знайшли доньку в зашморгу.

 

Зазначимо, що у поліції відкрито кримінальне провадження за статтю 115 ККУ з приміткою “Самогубство”. Також варто відзначити, що незадовго після випадку, у соцмережі на сторінці подруги загиблої з’явився допис зі словами “Хай земля тобі буде пухом люблю Скоро буду”. Припускають, що слова адресовані саме мертвій подрузі. Зараз вона знаходиться під пильним наглядом, а працівники ювенальної поліції спілкуються з її батьками.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.