Ви прекрасні! Довершені!, – Антін Мухарський з “подякою” звернувся до російськомовних

Відомий український шоумен, письменник та ведучий телепроекту “Люта українізація” Антін Мухарський (він же Орест Лютий) звернувся до російськомовних українців з “подякою”.

Відповідний допис під назвою “ПОДЯКА РОСІЙСЬКОМОВНИМ” Антін Мухарський розмістив на своїй сторінці у фейсбуці, передає “Це моя Україна”.

Так, у своєму дописі він зазначає наступне:

“ПОДЯКА РОСІЙСЬКОМОВНИМ
Божечки, як я люблю читати російськомовні коментарі на моїх сторінках…
Все це: Антін-гандін мухосранскій, чьо ти куріш долбойоб, алімєнщік снєжє бабкі заплатіл…с голой жопой давно бєгал…встрєчу в очко тєбя виєбу…деградант хуєв…укранацік кастрюлєголовий – скрєпят скрєпи.
Кажу ж: БУТИ РОСІЙСЬКОМОВНИМ В УКРАЇНІ НЕ ПРОСТО АМОРАЛЬНО – це вульгарно, антиестетично, примітивно. Росіськомовність в Україні – концентрований цинізм та жлобство, осередок радянської архаїки та шовіністичної агресії! ГЕТЬ ВІД МОСКВИ….Геть в усіх сенсах, формах, напрямках….
Дякую вам мої російськомовні земляки і землячки, що робите з мене українця, який воліє тікати від вашого хамства, агресії, вульгарного кітчу та примітивності якнайдалі.
В наступних серіях телешоу ЛЮТА УКРАЇНІЗАЦІЯ обов’язково створю образ русскоговорящєго укрАінца, обсуждающєго мою творчєскую дєятєльность. Благо, що літературного матеріалу у коментарях вистачає)))
Дорогі мої парнокопитні земляки – пішітє большє, пішітє агрєсівнєє… Ви прекрасні у своїй примітивній агресії та ненавистіви до України. Довершені!!! Здається Антінчик наближається до святості, бо починає любити ворогів своїх)))
П.С. на фото – Мухарський та хеттські парнокопитні цапиноморді гамадрили 8 ст. До н.е.
Війна митців з цапиномордими – справа вічна!!”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.