Не встигла дати ім’я синові: 34-річна вчителька мови загинула в Черкасах

Від ускладнень після пологів у Черкасах померла 34-річна жінка, не встигнувши навіть оголосити ім’я свого новонародженого сина.

У Корпусі Миру, де працювала Олена Юшкова, добровольці почали збирати кошти для сім’ї загиблої. Долучитись до зборів вони закликають і всіх небайдужих громадян.

Трагедія трапилась 25 лютого. За день до трагедії жінка раділа зустрічі зі своїм дитям та планувала повідомити його ім’я після повернення додому.

Без дружини із немовлям на руках лишився її чоловік. Їхня історія кохання з Олексієм розпочалась під час роботи в книгарні.

«Говірливий чоловік, який любив читати так само, як і Олена, не міг залишитися осторонь та запросив її на перше побачення. На перший погляд ця пара здавалась повною протилежністю один одному: Олена була сором’язливою і тихою, її чоловік сповнений енергії. Але коли вони були разом, це було так, ніби їхні думки синхронізувались в ідеальному ритмі. Їм не потрібні були слова, щоб зрозуміти одне одного. Вони підтримували один одного, навіть коли були тривалий час на відстані», – розповідають колеги Олени з Корпусу Миру.

Туди її привели знання, які вона отримала на факультеті романо-германської філології ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

«Для багатьох з нас вона була не просто вчителем мови. Вона також була чудовою подругою. Вона вміла слухати з терпінням і завжди ставила потреби інших вище своїх власних. Саме її талант у розумінні однолітків дозволив волонтерам подолати культурні та мовні бар’єри, проживаючи в Україні. Не дивно, що багато добровольців швидко почали збирати кошти для її сім’ї після трагедії», – кажуть у Корпусі Миру.

Олексій з гордістю каже, що маленький Тимур схожий на свою маму, та дякує усім, хто підтримує їхню родину.

Читайте також  На побаченні раптово померла 17-річна дівчина

Реквізити для допомоги:

Картка Приват банку: 4149 4991 1986 0045 (Олексій Юшков)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.