У Франції під час сутичок підліткових банд жорстоко вбито 14-річного хлопця: оперативні деталі

Вже другий випадок за останній час у Франції, коли під час розбірок підліткових банд жорстоко побили неповнолітного хлопця. Так, недавно громадськість Парижу сколихнула події з побиття 14-річного українця Юрка, якого було госпіталізовано з важкими травмами. А вже сьогодні, 23 лютого був убитий підліток внаслідок бійки між місцевими бандами в Буссі-Сент-Антуан, що в Ессоні.

Про це повідоляє “Це моя Україна” з посилання на французькі видання “Le Figaro” та “Actualités”.

Подія трапилася близько 17:00 біля басейну міста на півдні департаменту Іль-де-Франс. Як зазначають місцеві правоохоронці участь у бійці брало близько шістдесяти молодих людей. Шість підозрюваних вже заарештовано.

Згідно з попередньою інформацією участь у бійці брали підлітки віком від 13 до 14 років.

Ці підлітки, які домовились про зустріч, були озброєні ножами та іншою клинковою зброєю. Так, внаслідок сутичок 14-річний хлопець отримав серйозні травми шлунка після ножового поранення, він помер під час переведення в лікарню.

Ще один молодий чоловік у віці 13 або 14 років також отримав серйозні поранення в горлі: його доставили до лікарні. Зараз він у важкому стані.

Згідно з першими даними розслідування, це були дві групи з двох районів сусідніх муніципалітетів. Поліція все ще знаходиться на місці, щоб захистити територію та запобігти подальшим сутичкам. Близько тридцяти поліцейських та жандармів також були залучені для забезпечення порядку у місті Буссі-Сен-Антуан.

Прокуратурою Еврі було відкрито розслідування щодо “вбивства 14-річної неповнолітнього”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.