Тато забрав дружину з пологового будинку: з оркестром, балетом і червоною доріжкою

Соціальні мережі буквально підірвало відео про те, як тато в Одесі забирає з пологового будинку свою дружину з новонародженою дочкою. Папа організував бігборди з привітаннями, повна хата повітряних кульок-сердець і кошиків з трояндами.

А у пологового будинку мама Ольгу зустрічав кортеж з прикрашених люксових автомобілів, танцюристи з величезними букетами в руках, до її ніг розкатали червону доріжку. Гості ж позували на тлі вітальній фотозоні – немов на міжнародному фестивалі.

Щасливі батьки додому відправилися не відразу – маму чекала невелика автоекскурсія. Так, на площі Десятого квітня для неї грав оркестр. А вдома в підземному паркінгу кружляли балерини.

Відео одесит виклав в Інстаграме з підписом: “Не пригадаю, коли я так сильно хвилювався)) В цей день все перевернулося з ніг на голову, а точніше навпаки – стало на свої місця. Наша маленька вже з нами, будинки. Хотів, щоб цей день запам’ятався нам надовго і, здається, вийшло! “.

За два дні відео набрало понад 90 тисяч переглядів. Таке свято сім’ї влаштував бізнесмен Макс Вегнер – власник компанії, яка торгує автомобільними запчастинами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.