Чоловік врятував дітей від маніяка і отримав 8 років!

Суд направив на 8 років до в’язниці 34-річного автослюсара Володимира Санкіна, який побив до смерті збоченця 54-річного Володимира Зайцева. Але росіяни не погоджуються з рішенням суду і вважають Санкіна героєм, який захищав дітей, пише газета ЯСНО.

Інцидент стався в місті Уфа. Зайцев, який був тричі засуджений за сексуальне насильство над дітьми, заманив до своєї квартири двох неповнолітніх хлопців під обіцянку алкоголю (10 і 14 років). Він напився і погрожував розрізати їх на шматки, якщо вони не роздягнуться. Потім він виконав збочення над ними.

Молодшому хлопчикові вдалося втекти з квартири. На вулиці він зустрів Санкіна, якого попросив про допомогу. За його словами, у нього не було вибору, і, не замислюючись, Володимир помчав рятувати іншого хлопчика.

“Кожен чоловік на моєму місці зробив би те саме”, – сказав він суду.

Санкін не керував собою на місці події. Він жорстоко бив Зайцева ногами і злочинець помер у машині швидкої допомоги. Однак експерти зазначили, що помер він не від травм, які наніс Володимир, а від переохолодження.

Тому замість вбивства Санкіна визнали винним “лише” в недостатній обороні. Його засудили до 8 років у тюремній колонії, але Володимир сказав, що не шкодує про свій вчинок.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.