Увага, розшук: НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖІ під час хуртовини зникла жінка (ФОТО)

Прикарпатка поверталась додому пішки під час негоди.

У п’ятницю, 12 лютого, до галицьких правоохоронців надійшла заява про зникнення мешканки Яблунева. Зникла жінка поверталася додому з Рожнятівщини. Дорогою їй довелось йти пішки, адже через сильні хуртовини було зупинено рух транспорту. Про це йдеться у повідомленні поліції Івано-Франківської області, пише Depo.Прикарпаття.

Зв’язок із жінкою втрачений. Галицькі поліцейські, рятувальники та місцеві мешканці обстежують територію з метою розшуку зниклої жінки.

Зникла – Гаврилишин Наталія Василівна, 1974 року народження, повної тілобудови, коротка зачіска, волосся – темно-русе із сивиною, зріст до 165 см. Особливі ознаки – шрам від кесаревого розтину.

Правоохоронці просять, у разі наявності будь-якої інформації про розшукувану жінку, зателефонувати за наступними номерами: (03435) 2-14-62, 0679592206 або “102”.

Нагадаємо, що Прикарпаття накрила негода: на дорогах утворились кількаметрові снігові перемети. Впродовж вихідних рятувальники неодноразово визволяли із снігового полону людей, а також на снігоболотоходах доправляли людей до лікарень.

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.