У Польщі затримано українця, який керував фурою з майже 4 проміле алкоголю

В Польщі поліція затримала 28-річного українця, водія вантажівки, у якого алкотестер показав майже 4 проміле алкоголю в крові.

Повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на поліцію міста Легниці.

Працівники дорожньої поліції Легниці затримали 28-річного чоловіка, який вночі їхав по трасі А-4 у вантажівці, в стані алкогольного сп’яніння. Тест на алкотестері показав майже 4 проміле алкоголю у кермувальника. Водієм виявився громадянин України, його затримано. Нетверезому кермувальнику загрожує позбавленням волі на строк до 2 років.

Кілька днів тому, близько опівночі, під час патрулювання автостради А-4, поліція міста Легниці отримала інформацію про те, що водій вантажівки з напівпричепом їхав виляючи по всій дорозі, ймовірно перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліціянти наздогналь вантажівку біля містечка Згожельця.

Співробітники негайно зупинили водія для огляду, перешкоджаючи подальшій їзді. Від чоловіка відчувався виразний запах алкоголю. Алкотестер показав, що у 28-річного хлопця майже 4 проміле алкоголю. Громадянина України затримали та помістили під варту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.