У лікарні Дніпра рятують двох дітей, які отримали сильні опіки від «Крота». Давайте разом допоможемо

У лікарні Дніпра рятують двох дітей, які отримали сильні опіки від «Крота». Давайте разом допоможемо

Маленька Женічка, яку рятували всім Дніпром, почала робити перші кроки після численних операцій. Тепер потрібно терміново рятувати її двох молодших сестричок, які, залишившись без нагляду гралися засобом для прочищення каналізації. Волонтер Олександра Сова-Тимощенкова в Фейсбуці про це повідомила наступне.
– Мої дорогі Феї, на жаль, у нас нові підопічні. Ситуація у мене не вкладається в голові, я весь день не знаходжу собі місця. Ви всі добре знаєте Женічку Ухватову з важкими опіками, яку рятуємо всією Дніпропетровською обласною дитячою лікарнею. Женічка не одна в сім’ї. Це багатодітна сім’я. Її дві молодші сестрички знайшли пакетик з «Кротом» (це сверхагрессівно засіб для прочищення труб, яке роз’їдає будь-які засмічення) і розсипали його друг на друга. Гранули повільно розчинялися і раз’їдали шкіру у діток (це називається хімічним опіком).
Я не буду судити маму (я, як публічна людина- не маю на це права), але, на жаль, вона не звернулася за допомогою відразу. Два тижні діти були представлені самі собі.
І тільки сьогодні мамин знайомий забив на сполох і викликав ювенальну поліцію, так як з вівторка мама залишила йому дітей.
Розмовляю з лікарями, вони кажуть, що рани дуже важкі і глибокі. Я схопилася за серце. Тепер під моєю опікою всі дітки цієї сім’ї.
У лікарні з дітьми перебуває прабабуся, якій допомагають сусіди по палаті (спасибі їм за це). Саме прабабуся звернулася до мене, вона в розпачі.
Наш фонд взяв на себе повне забезпечення відсутніми медикаментами і навіть більше. Я буду купувати в супермаркеті додаткове до лікарняного харчування. Дитині завжди хочеться і бананчик, і яблучко, і йогурт.
Мої дорогі Феї, у мене дуже багато підопічних, я  вже не в змозі погашати борги. Я не можу брати нових підопічних, але я не можу залишити цих діток в такій ситуації.
Відразу взяла всіх малюків під опіку, дуже сподіваюся, що разом ми зможемо поставити діток на ноги! Без Вас я не впораюся-мені потрібна будь-яка допомога!
P.S. На вимогу ювенальної поліції я повинна викладати фото дітей максимально анонімізувавши. Всі особи будуть приховані.
Давайте разом допоможемо
Рахунок: одержувач: БФ “БО” Совушка “
ЄДРПОУ / ДРФО 41414462, А-Банк,
МФО 307770, АТ “А-Банк”
IBAN UA923077700000026004010029952 UAH
Приватбанк 5168 7427 1212 6501 (оформлена на директора БФ Совушка Тімощенкова.А.С). Вказати при перекладі для Ухватових.
☎ 0675622044 Олександра
Під постом також пишіть про переведення
✔Наш сайт sovushka.net
✔Наш instagram fond_sovychka
✔Наш ФейсбукБФ «Совушка»

Читайте також  “Вона добиває нашого онкохворого сина”: у родині Віктора Павліка стався раптовий скандал

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.