Підливав слину з COVID-19 у чай: турок розробив підступний план з убивства боса

“Отрута” обійшлася зловмиснику в 70 доларів. Однак, план не спрацював.

У Туреччині співробітник автосалону придумав досить незвичайний спосіб позбутися свого начальника – чоловік купив слину у хворого на коронавірус і підливав її босові в чай. Він сподівався, що начальник захворіє і помре.

Коли його план не спрацював, чоловік вирішив вдатися до відкритих погроз позбавити життя начальника, за що згодом поплатився, повідомляє LADbible.

Про підготовлюваний план із зараження коронавірусом власнику салону Ібрагіму Унверді розповіли інші співробітники. Зловмисник нібито купив у зараженої коронавірусом людини слину за 70 доларів (1930 гривень).

Унверді так і не випив чай зі слиною хворого на коронавірусну інфекцію, і, відповідно, не заразився. Співробітник, у якого “провалився” підступний план, імовірно, був розлючений, тому що перейшов до радикальніших дій – він почав погрожувати босові, що застрелить його.

“Я не зміг вбити тебе вірусом. Наступного разу я вистрілю тобі в голову”, – повідомлення приблизно такого змісту став отримувати Унверді.

У результаті власник салону звернувся в поліцію, а його підлеглого затримали. Чоловікові пред’явили звинувачення в замаху на вбивство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.