Карлсон уже не той: в мережі обговорюють появу намету на даху багатоповерхівки на Івано-Франківщині

Користувачі здивовані  жовтим наметом, який хтось обладнав на даху будинку, в коментарях намагаються з’ясувати причини.

У місті Калуш Івано-Франківської області, на даху панельної п’ятиповерхівки під відкритим небом поставили жовтий туристичний намет, розкладений за всіма кемпінговими канонами. Фото зробив місцевий житель і опублікував у своєму Facebook.

“Висотний табір на вершині панельного будинку (15 м). Зимове соло-сходження в розпал пандемії в район Калуша 2021”, – пише Олександр Кіпа, автор фотографії.

Фото сподобалося багатьом користувачам Facebook, і почало поширюватися в мережі. Люди радіють винахідливості власника намети, жартують, і намагаються здогадатися, що спонукало його поставити намет на даху.

“Самоізоляція в дії” “Снаряди зимову, напевно, перевіряє”

“Той момент, коли в твоєму місті немає ратуші для сексу” “А може він на риболовлю” “Полонина Калуська. Адаптація до висоти.

Опишіть, плиз, де знаходиться базовий і штурмової табору! Як краще пройти акліматизацію до перепаду висоти і зміни тиску? Чекаю від вас інфо. Спасибі” “Коли вирішив жити окремо від батьків”

“Коли дружина не приймає в будинку купу спорядження, а чоловік йти не збирається все одно”, – коментують користувачі фото.

Деякі туристи з розумінням поставилися до ідеї власника намети і поскаржилися на те, що у них не придатною даху, щоб і собі облаштувати такий острівець дикої природи. Особливу популярність намет на даху набирає в спеціалізованих групах, в яких збираються любителі сходжень, гір і туристичних прогулянок.

Нагадаємо, останнім часом, намети стали майже незамінним атрибутом мітингів і протестів на вулицях міст України, зокрема столиці. “Коментарі” недавно розповідали про те, що в Києві все ще протестують ФОПи, вимагаючи скасувати для них введення фіскалізації товарних розрахунків і зробити кроки для підтримки малого бізнесу.

Читайте також  У Калуші поліцейські затримали збувача наркотиків

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.