Соцмережі обурилися невибором Тіни Кароль талановитого прикарпатця на шоу “Голос країни” (відео)

У неділю, 10 березня на каналі «1+1» пройшли перші найдраматичніші за всі сезони вокальні бої.

Телеглядачі стали свідками нових перевтілень тренерів та народних зірок, а також яскравих вокальних номерів і непередбачуваних рішень наставників, які давались їм так нелегко.

На етапі вокальної битви тренери ділять учасників на пари. З кожним дуетом вони готують композицію, з якою вокалісти виходять на «вокальний ринг». Після батлів кожний тренер обирає одного переможця, який проходить далі в проект на етап «нокаутів».

Починаючи з третього сезону тренери-конкуренти мають змогу «вкрасти» з іншої команди учасника, який програв вокальний бій, тим самим подарувати йому можливість поборотися за участь у шоу.

Другий етап «Голосу країни-9» розпочався з сюрпризу, який Dan Balan підготував спеціально для Тіни Кароль. Так, на початку ефіру він подарував співачці символічну іграшку у вигляді кенгуру із запискою, а впродовж всього випуску не стримував себе в компліментах та приємних висловах.

Не обійшовся випуск також і без суперечок. Тренери настільки сильно вболівали за своїх підопічних, що їх переповнювали емоції. Так, Потап досить різко відреагував на те, що Dan Balan та MONATIK висловили критику на адресу його підопічних. Між тренерами виник справжній словесний батл. Зрештою, продюсер помирився з колегами, дружно обійнявшись з Dan Balan.

За результатами перших вокальних батлів з команди наставника Тіна Кароль на вокальних боях перемогли одеситка Ксенія Бахчалова, львівський квартет Leon Voci, народниця Лідія Федорівна Горошко, самородок зі Знам’янки Андрій Хайат.

Прикро, але учасник з Прикарпаття Богдан Богославець завершив свої виступи на шоу, не потрапивши у прямі ефіри. На “боях” він заспівав разом із Лідією Горошко пісню “Росте черешня в мами на городі”, але Тіна Кароль обрала не його.

Читайте також  Леся Нікітюк перетворилася на гарячу русалку, навіть риб'ячим хвостом не погребувала: "Пощастить рибалці"

Одразу ж талановитого прикарпатця “вкрав” Потап, але вже деякий він врятував учасника з команди Dan Balan і Богдан Богославець залишив проект.


Те, що Тіна Кароль не обрала Богдана, обурило соцмережі. Користувачі незадоволені таким вибором зіркової прикарпатки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.