“Нам сльози душу розривають”: відійшов у вічність відомий перевізник, який потрапив у фатальну ДТП

На Буковині помер 38-річний Юрій Петращук – водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, який 25 січня потрапив у трагічну автомобільну аварію на трасі “Київ – Чоп”. Юрій був відомим і надійним перевізником, який возив людей до Чехії та в інші країни.

Всі хто знав Юрія дуже сумують з приводу смерті перевізника.

Про загибель Юрія повідомляє його сестра Аліна Ткач. Так, у своєму дописі вона зазначає наступне: “Біль… Горе… Глибока на серці рана Сьогодні перестало битися серце мого братика Юрчика. Нам сльози душу розривають. Ми будемо вічно тебе пам’ятати. Нехай буде там Тобі легко, а пам’ять Твоя залишиться тут з нами. Спи спокійно, наш рідний! Лебединим пухом Тобі земля, а душі – Царство Небесне.” Відомо, що за життя водія медики боролися майже два тижні, але на превеликий його врятувати не вдалося. У Юрія Петращука залишилась дружина і двоє маленьких дітей.

Користувачі соцмереж у своїх коментарях висловлюють співчуття родичам і друзям померлого: “Дуже жаль нам прощатися з тобою, але дякуємо Богові що залишив нам своїх ангелочків Даніка і Настюшу”, – пише Валентина Дралюк. “Співчуваємо! Хай земля йому буде пухом. Таких людей, як Юра добрих, тепер дуже мало”, – написав Іван Шарабуряк. “Я три тижні тому з ним назад їхала в дорогу, а зараз його нема… Не можу повірити! Дякую тобі! Спочивай з миром! Був добрий такий, і залишишся в нашій памяті!”, – написала Альона Ковбаса. “З глибоким сумом сприйняли звістку про те, що не стало хорошого водія і батька. Нехай добрий світлий спомин про Юрія назавжди залишиться у серцях рідних колег, усіх хто його знав, любив та шанував”, – написала Наташа Скрипчук. Зазначимо, що то ДТП в яку потрапив Юрій трапилася 25 січня на Львівщині. Як попередньо встановили поліцейські, зіткнулись автомобіль “Лексус”, яким керував 23-річний житель міста Хмельницький та мікроавтобус “Мерседес Спрінтер” під керуванням 38-річного мешканця Чернівецької області, які рухались назустріч один одному. Після удару мікроавтобус виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з “Фіатом”, за кермом якого перебував мешканець Сколівського району віком 38 років. Внаслідок цієї ДТП двоє пасажирів мікроавтобуса загинуло, ще 4 осіб отримали травми.

Читайте також  Подробиці смертельної ДТП на Прикарпатті(фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.