Дружину Медведчука Оксану Марченко внесли до бази сайту “Миротворець”

Дружину нардепа від “ОПЗЖ” та кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксану Марченко внесли в базу сайту “Миротворець”.


Про це йдеться на сайті бази.

“Фінансування терористів і російських окупантів. Заперечення російської агресії. Участь в пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) проти України. Участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками”, – йдеться в поясненні появи профілю Марченко на сайті.

Автори публікації також наголошують, що дружина Медведчука займається незаконною комерційною діяльністю в окупованому російськими загарбниками Криму, бере участь у контрабандних переміщеннях вантажів і товарів на окуповані території України, а також є противницею незалежності українського православ’я від РПЦ.

У профілі представлені численні свідчення причетності подружжя нардепа до діяльності ряду компаній, які займаються нерухомістю та будівництвом, фінансами, які працюють в сільському господарстві, які заготовляють ліс, проводять інженерні вишукування, працюють в медіа в Україні, Росії та окупованому Криму.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.