Водій вигнав школяра з маршрутки, коли той хотів сплатити проїзд монетами (ВІДЕО)

У Херсонській області водій вигнав школяра з маршрутки за те, що той хотів оплатити проїзд монетами. Жоден дорослий, які були в маршрутці, за нього не заступився. Після скандалу кермувальник стверджує, що обурився, бо хлопець давав йому копійки, які вийшли з обігу.


Про це повідомляє ТСН.

Восьмикласник Іван мав розрахуватися за проїзд жменею дрібноти. Його мати Марина Кернишел каже, дала монети так, щоб було без здачі. Проте водій, за словами 14-річного хлопця, брати монети не захотів, розлютився і вигнав його з автобуса.

“Він повернувся, зайшов в сльозах і техпрацівник дала йому 10 гривень цільних. Для дитини, звичайно, це шок”, – каже класна керівниця Ірина Маскаєва.

Мати хлопця дізналася про все лише коли він повернувся додому. Жінка обурена, адже у Вані епілепсія. В нього будь-якої миті може статися напад. До того ж він взагалі має право їздити безкоштовно.

“Ми завжди оплачуємо свій проїзд, ми не користуємося посвідченням. Але воно у нас є”, – каже мати школяра.

Каже, що після повернення сина мусила викликати швидку, бо дитину через стрес трусило, в нього піднялася температура і тиск. Одразу після огляду медиків жінка пішла на зупинку сваритися з водієм.

70-річний водій маршрутки Микола Горовий запевняє, що все було зовсім не так. Переконує, що хлопець давав йому копійки, що вже вийшли з обігу.

“Він зайшов, положив по 25 копійок, по 10 і по 50. Я кажу, забери свої гроші, кажу, освободи машину. Він каже, в мене інших грошей нема, і всьо, більш нічого. Я ж його не штовхав, не виштовхував, він забрав гроші і пішов”, – розповів чоловік.

Читайте також  Тепловоз травмував 59-річного прикарпатця. Чоловік в комі

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.