Брати Марії Яремчук розповіли, куди вона поділася та як ділили з нею спадок батька

Два роки тому артистка залишила сцену.

Брати Дмитро та Назарій Яремчуки звикли, що з дитинства до їхньої родини була прикута особлива увага. Іще б пак! Татом братів був сам Назарій Яремчук, якого вважали живим символом української пісні, йдеться у програмі “Життя відомих людей”.

За виконавцем бігали юрби дівчат, він зізнавався в почуттях одній-єдиній жінці – своїй дружині Олені Шевченко. Про таке щире кохання потай мріяли. Тож, новина про те, що через 15 років подружнього щастя Яремчук розлучається, стала справжнім шоком для всіх! Навіть для його синів, які, здається, й досі не розуміють, чому так сталося.

Потім і Назарій, і Олена називатимуть це рішення однією з найбільших своїх помилок.

Після розлучення Дмитро та Назарій залишилися жити з батьком у Чернівцях. Мама переїхала до Києва, де за рік удруге вийшла заміж. У Назарія Яремчука теж з’явилася нова родина – дружина Дарина і донечка Марічка, яку назвали на честь мами співака.

Та щастя тривало недовго. Узимку 94-го в співака несподівано погіршилося самопочуття. Виявилося, в Яремчука була смертельна недуга – рак шлунка. Він боровся за своє життя. І, за згадкою синів, ніколи не показував, що йому болить. 30-го червня 1995-го року всенародний улюбленець пішов із життя.

Уже потім стало зрозуміло, що родина Яремчука дружила, поки він був живий. Після його смерті стосунки різко зіпсувалися. Ділити спадщину ходили до суду.

Ми вирішили так, що ми практично від усього відмовилися. На користь Марічки. Там основне питання було – це будинок, який розташований в центрі міста. І по суті він належав всім нам. І ми з братом вирішили і відмовились від цього будинку

Читайте також  "Вовчиці" тримайтесь: Олег Винник підготував незвичайний сюрприз для всіх жінок України (відео)

Відтоді минув уже не один рік, сьогодні брати кажуть, що із сестрою Марічкою порозумілися. Хоча близькими їхні стосунки все одно назвати важко.

Зараз вона мешкає у Львові, вона сказала. Ми спілкуємося. Не часто звичайно. Можна сказати, рідко спілкуємося. Ми рідні! І так чи інакше ми повинні знайти спільну мову між собою. Родину не обирають, вона дається зазначили брати.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.