АНОНС. Жінка нагодувала чоловіка жаб’ячим серцем, а гадячу кров йому в воду підливала

Потім мишачками його напоїла – Він осліп зовсім

User comments

«Шляк би тя трафив із мацуром нещасним!» – кричала Марія на котика, якого кілька днів тому притягнув син із вулиці, пише газета ЯСНО.

«Швендрик не винний, то я розлив воду на батькові капці!» – заспокоював матір Сашко, хоча насправді кошеня помітило територію, а може просто малий капосник не захотів проситись до свого туалету, яким слжило якесь старе ганчір’я з шафи.

Марія була родом із Закарпаття, тож лаятись вона вміла дуже колоритно, а особливої родзинки її словечкам додавало те, що в Києві більшість із них ніхто не розумів.

Вона ще дівкою приїхала до столиці вчитись і наклала оком на Романа, який на той час був одруженим. Та молодиця так закохалася, що не тямила себе, що робить.

«Жона не стіна, я її отодвину!» – говорила вона подругам.

Роман жив у одному будинку з дівчатами-студентками. Ті винаймали квартиру і заодно приглядали за хлопчиськами, мріючи, що вони візьмуть їх своїми сильними ручищами і не поведуть, а понесуть під вінець.

Марія ж довго не думала – не гадала. Вирішила брати те, що було під боком. Вона почала загравати з Романом, чатувала його під будинком, коли той повертався з роботи, щось навмисне перед ним пускала з рук, прикидалася, що все випадково… аж поки одного разу не затягнула його в ліжко. Викладалася там перед Романом на всі сто двадцять сім, аби здивувати, вразити, зачарувати, звести з розуму. Навіть до себе в село їздила, до якоїсь гірської чи то мольфарки, чи то відьми, чи то босоркані, як кажуть на Закарпатті, ходила.

Читайте також  Перша Вчителька Зеленського розповіла правду про нього! Я його добре знаю, він буде брати – АЛЕ НІЧОГО не даватиме

Але після її повернення з дому Роман дійсно втратив розум. Кинув дружину і запросив до себе жити горянку з Карпат.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.