23-річного фельдшера жорстоко застрілили з автомата: людей просять допомогти знайти вбивцю

8 січня вночі, приблизно о 2 годині, біля кафе-бару «Дуплет» вбили молодого фельдшера швидкої медичної допомоги Руслана Самолюка. Загиблого хлопця дуже любили за людяність та доброту. На жаль його поранення були несумісними з життям і його врятувати не було шансів.

Про це повідомляє “РадіоТрек”, передає “Це моя Україна”.

Як зазначається отримавши під час бійки двох компаній кілька стусанів, 34-річний чоловік повернувся для помсти. З авто взяв автомат і почав стріляти. Цілився у фельдшера.

“Кулі пробили діафрагму, бригада, яка за 5 хв прибула на місце інциденту, лише констатувала смерть,” – каже головний лікар швидкої допомоги Дубна Яків Вагилевич.

“Судячи з наявних вогнепальних тілесних ушкоджень, це були прицільні постріли. Бажав смерті саме цій особі,” — зазначає начальник слідства Дубенського райвідділу поліції Михайло Савюк.

Підозрюваний сів в авто, але далеко не втік. Врізався в сусідню будівлю, кинув позашляховик і втік зі зброєю.

Загиблий 23-річний Руслан Самолюк п’ять років працював на швидкій. Колеги переймаються горем родини хлопця, адже його батько теж був фельдшером.

“Він у медичний бій ішов завжди: де найважче, де найтяжчі, де нести хворого з 9 поверху. Він був сильний від природи, сильний духом, спокійний і ніколи ніде не влазив,” — говорить головний лікар станції швидкої допомоги Дубна Яків Вагилевич.

“Його всі називали Русліком, настільки любили за людяність та доброту,” – додав головний лікар.

Прощання з загиблим Русланом Самолюком відбудеться завтра 9 січня у місті Дубно.

Поліцейські зараз розшукують ймовірного вбивцю 23-річного Руслана. У поліції підозрюють у цьому вбивстві 34-річного Тошова Рустама Балійовича. Його оголосили у розшук.

Проводяться слідчі дії та розшукові заходи щодо його місця перебування:

Читайте також  Жорстоко били та обзивали: п’яні школярки напали на матір та дитину

“Тошов Рустам Балійович, 1986 р. н., житель м. Дубно

Правоохоронці звертаються до громадськості: якщо вам відома будь-яка інформація щодо зловмисника, негайно повідомляйте за номерами телефонів: 067-360-25-52, 097-701-41-57 або 102.”

Поліцейські звертають увагу на суворому дотриманні заходів власної безпеки, адже зловмисник може мати при собі зброю.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.