Країна розцвітатиме! Війна закінчиться! Путіну-кінець! Відомі астрологи шокували! Зробили прогноз на 2021-й

Крах Путіна, «перевірка» Зеленського, кінець війни: відомі астрологи ш0кували!Зробили прогноз на 2021-й.

2020-й рік видався дуже напруженим і повним несподіванок. Пандемія коронавірусу, карантин, маски, світова економічна криза, падіння цін на нафту і психологічна втома людей від усього вищезгаданого – це те, чим нам запам’ятається цей рік щура.

Крім того, це був перший повноцінний рік Володимира Зеленського на посаді президента України. Він не став винятком і теж зіткнувся із масою проблем: російсько-українська війна, «кульгава» економіка, «дірки» у бюджеті, падіння рейтингів та всенародне невдоволення його діями, про що красномовно свідчать результати місцевих виборів.

Проте, сьогодні все це – історія. Людині ж споконвіку було притаманне бажання заглянути у майбутнє. Про це написано багато книг і знято сотні фільмів. Усі вони, ясна річ, художні, хоч і деякі з них зуміли передбачити технології чи події, які згодом мали місце в реальності. Ми ж спробуємо наприкінці 2020-го «привідкрити завісу» майбутнього і заглянути у наступний 2021-й рік.

То якою буде Україна у 2021-му році, що чекає Володимира Зеленського і коли закінчиться російсько-українська війна? Про це журналісту ІА «Вголос» розповіли відомі астрологи Владислав Росс та Людмила Халанська.

Як себе поведе коронавірус у новому році? Коли ми отримаємо вакцину?

Владислав Росс:

Як я передбачав ще влітку, найбільш небезпечний період минає саме зараз. Я казав, що найнебезпечніша ситуація, пов’язана із коронавірусом, буде при з’єднанні Юпітера і Плутона. Це відбулось у листопаді й триватиме це ще до середини грудня. Це таке саме з’єднання, яке було під час епідемії іспанського грипу рівно сто років тому. Тоді теж у з’єднанні були Плутон і Юпітер, де перший дає розширення і глобальність, а Плутон – символ смерті, пекла і найбільшої кількості летальних випадків (масової смерті). Оцей «дотик» тоді, як і зараз, проходив у листопаді-грудні. Я передбачаю, що у січні-лютому за рахунок Марсу нас очікує різке зниження захворюваності й одужуватиме щораз більше людей. Квітень і травень взагалі будуть дуже оптимістичними, а влітку ми вже матимемо вакцину. Тобто, епідемія триватиме до літа, а тоді почнеться більш-менш сприятлива ситуація: ми забудемо про коронавірус у другій половині літа й восени ми вже не будемо ходити у масках.

Якщо ж конкретно говорити про вакцину в Україні, то я думаю, що у нас вона з’явиться ближче до літа. У США вакцинація почнеться вже 25 грудня, але поки це все дійде до країн третього світу, якою є і Україна, має пройти час. Перші вакцини у нас можуть з’явитись у травні, але масова вакцинація на нас чекає влітку.

Людмила Халанська:

Я розділяю поняття коронавірусу та карантину. Карантин закінчиться у теплий період року, тобто десь наприкінці весни жорсткі обмеження будуть зняті по всьому світу. Проте буде відбуватись вакцинація і з нею не все буде «гладко» і добре. Певні аспекти дають нам зрозуміти, що влітку наступного року і на осінь ми бачимо негативне втручання певних хімічних сполук в організми людей. Тому до вакцин у нас будуть великі питання і вони будуть дуже актуальними і серйозними. Пандемія – це не щось таке, що пройде, забули і живемо далі, це надовго.

2021-й буде кращим чи гіршим для України, ніж 2020-й?

Читайте також  На Верховинщині бійці АТО разом з лісниками висадили молодий ліс

Владислав Росс

2021-й рік буде набагато кращим і приємнішим, ніж 2020-й
Ще десять років тому я передбачав, що в Україні розпочнеться «китайське чудо» при входженні Юпітера і Сатурна, двох найбільших планет у Сонячній системі, в знак Водолія. Водолій – це знак майбутнього. Це реформи, зміни оточуючого світу, відхід матеріалізму і прихід глобальних новацій. З часом ми будемо колонізовувати Марс і Місяць, відправляти ракети в космос і в нас з’являться гіперлупи. Стане реально дістатись від Києва до Одеси всього за 10 хвилин. Тобто, саме на території водолія, а це вся східноєвропейська рівнина, будуть відбуватись дуже великі зміни.

Крім того, в Україні станеться дуже великий фінансовий підйом, особливо у другій половині року. 24 серпня «ввімкнеться» солярний гороскоп України і тоді до кінця року в Україну зайдуть дуже хороші інвестиції. У нас буде фінансовий «бум»: розпочнеться продаж землі, гривня почне укріплюватись і я очікую, що люди почнуть відчувати, що вони живуть в іншій країні. Це станеться при входженні Юпітера у знак тельця. Цей знак григоріально пов’язаний з Україною. Це відбудеться у 2024-му році, коли Юпітер означатиме велике щастя і можливості. Наступний рік – це якраз рік металевого бика або тельця. Україна в такі роки завжди піднімається, стабілізується і розпочинається економічний ріст. Тому 2021-й рік буде набагато кращим і приємнішим, ніж 2020-й.

Людмила Халанська:

Як на мене, то 2021-й рік буде дещо гіршим, ніж 2020-й, але не набагато. Він відкриє усі негаразди, які зараз приховуються і вони всі «вилізуть» на поверхню. Принаймні, економічний стан (хоч і смішно говорити про економіку в нашій країні) вперше за багато років буде дійсно дуже негативним. Я маю на увазі забезпечення людей, бюджет, ВВП – все це піддасться впливу негативних аспектів гороскопу України. Як би нам не здавалось, що у нас вже все, гірше нікуди, наразі нам так лише здається. А ось у 2021-му році все це дійсно проявиться.

Що буде з економікою України?

Владислав Росс:

Я думаю, що при будь-якому президенту, хто б не обіймав цю посаду в 2021-му році, економіка України буде стабілізовуватись, рости і почне давати хороші можливості державі. Я так вважаю, оскільки символ щастя й удачі Юпітер увійде в дім фінансів і грошей нашої держави. Про це говорить і натальна карта України, зроблена на дату народження нашої держави – 24 серпня 1991 року. І от саме великі фінансові можливості у нас з’являться у другій половині наступного року, відразу після дня народження України і триватиме аж до кінця 2022-го року. Тобто, цілий рік Юпітер буде перебувати в домі фінансового благополуччя нашої країни. У нас з’являться нові великі фінансові інвестиції, особливо з боку США. Прихід Байдена до влади в Америці буде «солодкою цукеркою» для України. У нас багато що зміниться на краще саме не при правлінні Зеленського, а при правлінні Джо Байдена.

Людмила Халанська:

До головних планет українського гороскопу будуть долучатись такі аспекти, які спонукатимуть нас до дій. 2020-й рік для нас був ніякий, тобто сталий, консервативний, нічого не відбувалось і був свого роду застій. Якщо ми не зреагуємо на ці спонукання у наступному році, то все закінчиться дуже погано. Для нас дуже важливо проявляти активність у 2021-му році, втручатися у проблеми і дуже швидко їх вирішувати. Нас чекає опозиція від Юпітера до всіх наших планет в гороскопі України, а Юпітер спонукає нас саме до активності і нам необхідно приділяти багато уваги і часу тим проблемам, які виникають паралельно. Якщо ми будемо це робити, то все буде добре і ми впораємось, якщо ні, то буде спад.

Читайте також  22 грудня День святої Анни: що не можна робити в це свято

Що очікує президента Володимира Зеленського?

Владислав Росс:

Найскладніший період для Володимира Зеленського буде тоді, коли Сатурн, планета труднощів, депресій та нещастя, проходитиме по його Сонцю – зірці королів – у знаку водолія. Це буде відбуватись протягом лютого, березня і квітня 2021-го. Можливо, Зеленський у цей час взагалі буде замислюватись над тим, щоб піти з посади. На нього чинитиметься дуже великий тиск із Америки з боку нового Держдепартаменту на чолі із Байденом. Якщо у нашого президента витримають нерви (бо в іншої зірки шоубізнесу Вакарчука вони не витримали), то у нього все буде добре аж до кінця його терміну. Але найбільше він буде перейматись тим, щоб залишитись при владі і саме ці місяці будуть для нього найбільш складними.

Людмила Халанська:

У Володимира Зеленського буде щось типу екзамену, який президент має скласти на відповідність своїй посаді
Відразу скажу, що у 2020-му році у нашого президента був дуже поганий гороскоп. Весь рік його переслідували лише негативні аспекти і зовсім не було жодного, як то кажуть, просвіту. У 2021-му році ця ситуація зміниться, але перед тим у Володимира Зеленського буде щось типу екзамену, який президент має скласти на відповідність своїй посаді. Його Сонце буде у з’єднанні із Сатурном, який зараз є транзитним. З’єднання із Сатурном – це завжди перевірка на відповідність людини до того, що він заявляє і декларує. Умовно кажучи, якщо людина хоче бути директором, то вона буде змушена відповісти за свої слова, коли до її Сонця наблизиться Сатурн. Саме така ситуація складеться у Володимира Зеленського наприкінці цієї зими у його натальній карті. Знову ж таки, якщо він складе свій «іспит», то він впорається з усім, якщо ж ні, то є ще один дуже негативний аспект до його Місяця, який може дуже нашкодити здоров’ю президента. Тут йдеться саме про емоції. Тобто, Зеленський може настільки емоційно на щось відреагувати чи відповісти, що це може позначитись на його здоров’ї та організмі в цілому. Такого йому робити не слід, до всього треба підходити по-діловому.

Друга перевірка чекає Володимира Зеленського восени 2021-го, але вона буде вже не така важка і серйозна, як перша. Вона буде набагато спокійнішою і коротшою. А от навесні та влітку він буде більше часу присвячувати своїм особистим справам. Там взагалі немає аспектів, які б вказували на державну діяльність чи щось подібне. Тут на перший план вийдуть особисті питання і Зеленський цілком буде ними займатись.

Якими будуть міжнародні відносини України?

Владислав Росс:

Разом із Грузією Україна, як найкращі друзі, безповоротно увійде в НАТО. Поки що країни Євросоюзу не бачать жодних перспектив, щоб вести з нами діалог про вступ у ЄС, але це може змінитись у 2024-му році, коли Юпітер увійде в знак тельця. Тоді Європа може почати задумуватись над тим, щоб у подальшому Україна все ж приєдналась до ЄС. У всякому разі, коли минулого Разу Юпітер був у знаку тельця, це був 2012-й рік, нам дали право провести чемпіонат Європи з футболу і Україна дуже добре себе проявила. Наступне таке об’єднання Юпітера і знаку тельця буде у 2024-му році, тому саме тоді можуть відбутись предметні розмови про вступ до Євросоюзу. Але це вже буде при новому президенті та новій парламентській владі.

Читайте також  Франківчанці продали в супермаркеті манну крупу з живим "сюрпризом" (фото+відео)

У 2021-му ж я передбачаю вступ у НАТО, де ми разом із Грузією будемо найкращими друзями для США.

Людмила Халанська:

По цьому питанню немає яскраво виражених аспектів у 2021-му році. Якщо їх немає, то все залишається так, як і було раніше, в астрології зміни настають тоді, коли з’являються якісь аспекти. Тому зовнішня політика залишиться такою ж, як і була.

Чи закінчиться російсько-українська війна?

Владислав Росс:

Восени наступного року в РФ може відбутись повномасштабна революція і я бачу відхід Володимира Путіна від влади
Після приходу Джо Байдена до влади у Сполучених Штатах, війна в Україні заморозиться, це однозначно. Тобто, на виборах президента США переміг потрібний для України кандидат. За деякими даними, Байден взагалі має українське коріння, а серед його пращурів був козак Байда. Саме тому він так любить Україну і стільки разів сюди приїжджав. Якось він сам заявив, що частіше по телефону розмовляє із Петром Порошенком, ніж із власною дружиною, це теж такий собі маркер.

З іншого боку, у США ще є держсекретар Тоні Блінкен, який теж має українське коріння. Його, фактично, вигнали з Києва, звідки він тікав у результаті, тому він також буде мстити Росії за все. Тобто, дві найважливіші посади в США – президент і держсекретар – це люди, які походять із України. Вони повністю розчавлять зовнішню політику Росії. 2021-й рік – це вже останній рік Путіна при владі, він буде змушений піти у будь-якому випадку, оскільки в натальній карті Росії Уран (переворот) входить у дім влади. Не виключено, що масові протести, які зараз охопили Білорусь, що я теж передбачав, прокотяться по всій Московії. Восени наступного року в РФ може відбутись повномасштабна революція і я бачу відхід Володимира Путіна від влади.

Людмила Халанська:

Всі аспекти навіть 2020-го року вказували на те, що російсько-українська війна поступово буде закінчуватись. Це триватиме не один рік, але до цього йде. Немає жодних причин очікувати, що ситуація погіршиться чи щось подібне. Навпаки, буде все спокійніше, але це дуже довга справа, яка триватиме не один рік. Тобто, у 2020-му році був лише початок кінця і припинення війни у той чи інший спосіб. Є тенденція до вщухання військових дій.

Що стосується Росії, то у них теж назріває революція. Це не буде зараз, це відбудеться у 2024-2025 р. р. і там будуть такі події, що наш Майдан «відпочиває». У Росії відбудеться повна перебудова, але не у 2021-му році. Зараз навпаки Кремль закріпить свої позиції, але це вже буде останній рік, коли він буде себе так комфортно почувати. Далі – все гірше і гірше.

Роман Гурський, ІА «Вголос»

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.