“Це все маразм”: Нардеп Скороход не розуміє чому заборонена георгіївська стрічка

Нардепка Верховної Ради від депутатської групи За майбутнє Анна Скороход зробила гучну заяву, що не розуміє, чому георгіївська стрічка заборонена в Україні.

Повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на слова народної обраниці в ефірі телеканалу НАШ.

На запитання телеведучої: “Як ви думаєте, оцей закон який існує, який був ухвалеий в парламенті в 2015 році. Не вважаєте ви цей закон помилкою, чи все таки нам для того аби перейти на новий етап переосмислення, нове життя, треба лишити радянський союз і все, що з ним повязано в минулому. І за це саджати за грати або хоча б умовно давати і штрафувати?.”

Ви знаєте, в нас така психологія, ми все руйнуємо, ми всіх признаємо ворогами, все третє десяте… Але ми нічого нового не побудували і якби все, що було побудовано при рядянському союзі, досих пір здаємо на металолом. Тобто досі, все, що було побудовано тоді, ми здаємо на металолом і заробляємо гроші. Не маразм хіба це? Знаєте, як в анегдоті: “Лікар сказав, що в мене ще є харизма, мама він сказав маразма”. Ось це “маразма”, відносно усього, боротьби з комунізмом, боротьби з радянським союзом, це все маразм. І ось такі випадки, які ми спостерігаємо у Львові, це хвороба суспільства, це запалення мозку частини суспільства, яке ми маємо, завдячуючи тому, яка в нас політика проводилась останні роки. Якби це не було зроблено на державному рівні, в нас би такого не було. Ми повинні поважати історію, в кожного своя історія, кожен історію пише під себе.

Телеведучий з усмішкою перебиває та доповнює: “Я бачу, що ви поважаєте історію” – на, що Анна Скороход відповідає:

Читайте також  Більшість українців вважають, що децентралізація в Україні потрібна.

Почекайте в мене дід, прадід дійшов до Берліна. Для нього ця георгіївська стрічка, це був символ перемоги. Чому мені якийсь недалекий чоловік має доказувати, що це символ зла? На якій підставі, чому історія людей робиться незначною. Люди пройшли війну.

https://youtu.be/C67on9HZ73g

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.