Дружина чоловіка, якому пересадили серце, зворушливо подякувала родині донорки

Операція відбулась 25 грудня у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова, львівські та київські медики пересадили серце 30-річному чоловіку.

“Орган отримав 30-річний чоловік з Мукачева. Власне серце після пневмонії було у критичногму стані. За останній рік воно зупинялося шість разів”.

Також, медик розповів, що донором для чоловіка стала 42-річна львів’янка. Вже після того, як її мозок помер. мама, чоловік і син погодилися на донорство, щоб серце рідної людин продовжило битися.

Головлікар перш за все подякував родині донорки, які погодились віддати серце, для трансплантації.

“Та найбільша наша вдячність родині донора. Це рішення далося їм непросто, але ним вони подарували шанс на життя молодому чоловікові і татові двох маленьких діток. Щиро дякуємо і співчуваємо вашій втраті”, – написав Олег Самчук.
Дружина чоловікf, якому пересадили серце поділилась історією пройденого шляху, емоціями від усього пережитого, емоціями від переживань та словами безмежної подяки до всіх, хто був причетний до трансплантації, на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Немає слів, якими я і наша родина могла б описати вдячність родині донора. Ви подарували нам шанс на життя ціною власного. Ви – наші янголи-охоронці», – ідеться в дописі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.