Собака в мішку скавуліла від болю, а її гамселили трубою: поліція знайшла причетних “озвірілих” підлітків

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. 

Поліцейські розшукали двох підлітків, які причетні до жорстокого знущання над собакою в селі Суходоли Бродівського району Львівської області. Перед цим у соцмережах з’явилося відео, на якому хлопець б’є залізною трубою по мішку, в якому була собака. Дівчина в цей час знімала відео, реготала й підбурювала хлопця, аби той бив сильніше.

Випадок стався 23 грудня. Наступного дня собаку на смітнику знайшли місцеві жителі й відвезли її до ветлікарні. Кажуть, що тварина житиме. Правоохоронці натрапили на відео знущання над твариною 26 грудня.

“Правоохоронці негайно розпочали за цим фактом перевірку, до якої були залучені співробітники всіх служб територіального підрозділу поліції. Невдовзі поліцейські встановили особи зловмисників – ними виявились 16-річний хлопець та 14-річна дівчина, мешканці Бродівського району. Також встановлено, що 23 грудня близько 17:00 на сміттєзвалищі неподалік одного з сіл району школяр помістив собаку в мішок і декілька разів вдарив тварину металевою трубою. Очевидцем події була його неповнолітня знайома”, – зазначили в поліції Львівської області.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

“За цим фактом дізнавачі Бродівського відділення поліції, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває”, – повідомили в поліції.

Обережно! Відео містить сцени насилля та жорстокості, ненормативну лексику (18+):

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.