Депутат Долинської райради заявив про злочин. (відео)

Депутат Іван Дирів заявив, що після позачергової сесії Долинськоі райради був побитий депутат Андрій Малетин.
 11999748_959207910805195_5816632800305695981_o__large

Про це депутат повідомив на сторінці спільноти “Долина LIVE”.

 

За його словами, після позачергової сесії, наприкінці якої сталась словесна перепалка між керівником РДА та депутатом Андрієм Малетиним, коли той заговорив про відкати при ремонтах доріг в районі, керуючий справами райради Зеновій Мандрик повідомив Малетину, що голова РДА чекає на нього у свому кабінеті щоб поговорити.

 

У кабінеті голова РДА був не один. Про це стало зрозуміло з криків та нецензурної лексики, яка звідти доносилась. Усе закінчилося побиттям депутата Малетина.

 

Депупат Дирів просить депутатів та голову обладміністрації не прикривати діяльність очільника району і просить райраду організувати засідання постійної профільної комісії ради з цього приводу.

 

”Думаю, що депутати повинні дати оцінку таким відверто злочинним діям голови РДА. Голова районної ради мав би терміново скликати Президію чи позачергову сесію з приводу цього інциденту, інакше це буде розцінюватись як співучасть. Закликаю голову ОДА, п. Гончарука, вже припинити покривати цього хамовитого голову РДА, відмовитись від “страусиної позиції” невтручання, бо то не перший подібний випадок… Закликаю громадськість, політичні партії та громадські організації району не стояти осторонь. В понеділок прошу райраду організувати засідання постійної профільної комісії ради з цього приводу”, – пише Дирів.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.