На Прикарпатті шахраї перевіряють ресторани та вимагають гроші

У Держпродспоживслужбі Івано-Франківської області попереджають про шахраїв, які представляються працівниками управління.

Створюючи видимість проведення перевірок, шахраї намагаються чинити тиск на суб’єктів господарювання, вимагаючи незаконної винагороди, пише Фіртка.

“Звертаємо увагу суб’єктів господарювання усіх форм власності: посадові особи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області здійснюють планові та позапланові заходи державного нагляду (контролю) у формі перевірок, ревізій, оглядів, обстежень та в інших формах, визначених Законом України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»”, – йдеться в повідомленні.

Суб’єктів господарювання закликають:

1. Стережіться шахраїв! Не допускайте до перевірок невстановлених осіб, котрі не представили вам відповідні документи:

– при здійсненні планового або позапланового заходу державного нагляду (контролю) це – посвідчення (направлення) та службове посвідчення, що засвідчує посадову особу органу державного нагляду (контролю);

– при проведенні моніторингових відвідувань це – копія наказу про проведення моніторингу та службове посвідчення, що засвідчує посадову особу.

2. При виявленні, на ваш погляд, неправомірних дій з боку посадових осіб районних, міських управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області – подавайте відповідні звернення із зазначенням конкретних прізвищ працівників та суб’єктів господарювання.

Якщо посадові особи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області порушують процедуру проведення перевірки чи моніторингового відвідування, схиляють вас до неправомірних домовленостей, вимагають грошової чи будь-якої іншої винагороди – звертайтесь до Національної поліції – тел. 102; на гарячу лінію Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області – тел. 0342-511389; за тел. 050-6702529, або до районних, міських управлінь, відділів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.