Масове ДТП: на трасі зіткнулися 66 машин, є постраждалі – відео

Через потужний снігопад на трасі зіткнулися одразу десятки автомобілів.

Все сталося в Сполучених Штатах Америки в штаті Пенсільванія, де на дорозі зафіксовано дорожньо-транспортна пригода відразу за участю 66 машин.

Найпотужніший снігопад накрив відразу кілька штатів в США. Через це фіксується дуже багато дорожньо-транспортних пригод, одна з яких зібрало в купу відразу 66 автомобілів. Так, в штаті Пенсільванія на одній з ділянок дороги зіткнулися 55 вантажних автомобілів, а також 11 легковиків. Всьому виною поліція називає найсильніший снігопад, який накрив багато трас.

Один з очевидців зняв на відео цю купу побитих машин. Все це можна подивитися на YouTube-каналі American Truck Drivers. На відео видно, як кілька машини взагалі розкурочено в друзки. Причому, один з вантажівок вже навряд чи підлягає ремонту. Також дуже сильно постраждали легкові автомобілі, адже деякі з них були затиснуті вантажівками.

Варто додати, що таке масштабне дорожньо-транспортна пригода призвела до того, що трасу, де сталося ДТП, довелося закрити відразу на 18 годин. Дорожні служби і евакуатори змушені були розгрібати завали через аварію. Лише невелика кількість машин змогло дістатися додому своїм ходом, а велика частина автомобілів просто покинула місце події на евакуатори.

Саму ж трасу відкрили тільки після того, як все було прибрано. Варто також додати, що в цій жахливій аварії загинули дві людини. Також деякі учасники дорожньо-транспортної пригоди отримали численні травми, але їх життя на даний момент нічого не загрожує.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.