«Мама, я помру?»: У хворої на коронавірус дитини температура піднялася до 42 ° C

Лорен Фалбрук розповіла в соцмережах про важкий стан свого сина, п’ятирічного Алфі. Як пише Daily Star, дитина заразилася новим коронавірусів COVID-19. У нього почався сильний жар (температура піднялася до 42С), виникли галюцинації і напади блювоти. 

«Мама, я помру?» – питав хлопчик. Прибула «швидка допомога» в терміновому порядку госпіталізувала малюка, в лікарні йому провели тест на коронавірус.

Він виявився позитивним. Зараз дитина залишається в стінах медустанови. Шокована жінка опублікувала на Facebook емоційний пост, в якому закликала інших батьків подбати про своїх дітей.

«Коронавірус – це НЕ жарт, – заявила Лорен. – Будь ласка, перестаньте закривати на нього очі і піддавати ризику не тільки своє життя, а й життя інших людей – тому, що ви хочете піти в паб, в ресторан або думаєте, що вам потрібно 7 упаковок по 24 рулону туалетного паперу…

Я була змушена спостерігати, як мій п’ятирічний син перетворився з згустку всієї енергії світу в дитини, який не рухається, не їсть, не п’є і не мочиться.

Я бачила, як у нього були галюцинації, і як він плаче від головного болю». Жінка закликала всіх, хто читає її Facebook, відкласти всі справи за межами дому та «просто трохи почекати».

«Чим раніше все зроблять соціальне дистанціювання, тим швидше все це закінчиться», – зазначила британка.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: