Жінки, припиніть тягнути себе на дно думками

Це так приємно, коли кохана коханим, коли кава в ліжко і любов на вушко…


Коли повна хата дітей і всім добре. Та так було не все, і не з цими людьми….
Люди завжди поспішають чогось досягти і мати вже щось, та попри те пропускають усе важливе: живуть з некоханими осточортівшими людьми, займаються тим, за що платять, а не тим, що по душі, де ймовірно за свої ідеї та старання отримали б як вищу грошову плату, так і моральну насолоду- щастя!

Прямую проти сестеми, залишила всіх непотрібних, знайшла те, що для мене і тих, що зі мною і я з ними.

Почніть, як кажуть тепер” флешмоб” за замовчанням: припиніть терпіти, перестаньте жити заради дітей, діти виростуть і запитають для чого ми їх слухали і залишались нещасними і одинокими душевно? А ми нічого й відповісти не зможемо, бо стоятимемо біля розбитого корита одні посеред поля.

А діточки створять свої сім’ї та час від часу даватимуть про себе знати.


Я не шкодую і не соромлюсь свого вибору – розлучитись з тим, хто мене розлютив, хто робив видимість для людей, яка я важлива, морально давив тим, що через мене він не може розкрити свій потенціал, бо я бізнес вумен, а він на фоні- гном і ніщо…. Як виявилось він таким все був – маминим, нещасним, безініціативним…. і ще багато яким.

Але, жінки, припиніть тягнути себе на дно думками: а може зміниться, а може перейде, а може перестане бити, а моедитина його поміняє, перестаньте жити тим “а може” , то до добра не доводить. У мене дійшло до того, що коли я захворіла на гепатит, він переживав за себе, а не про те.  Як мені і що робитиме, коли він теж захворів…. А я то так – сама вирішу свої проблеми…

Читайте також  Ліз цілуватися з язиком, плескав по попі: спливли деталі домагань військового комісара

БІЖІТЬ від них, який би файний секс з ними не був, який би голос чи статки батьків, якщо вам недобре, то час робити ноги.

Мені було за 20 і мала дитину… знайшла кохання і тепер – мама трьох (хоч і не всі мої біологічно) дітей. Маю свою улюблену потроху прибуткову справу.
Заявляю на всю горлянку:
Я ЩАСЛИВА!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: