“Господь сотворив чудо”: дружину отця Петра, відключили від апарату ШЛВ

37-річну Катерину Терлецьку, дружину львівського священника, сьогодні від’єднали від апарату ШЛВ. Жінці забрали трехоостому, тепер вона дихає через кисневу маску. Родина вірить, що сталось справжнє чудо і тепер матір 6 дітей скоро одужає, – про це отець Петро Терлецький розповів на своїй сторінці у Фейсбук.

“Повертаючись із відвідин у реанімації дорогого Ігоря Скочиляса, бачу пропущений дзвінок від лікуючої лікарки Катрусі. Негайно відзвонюю і чую тихе: «То я! Так, вже можу говорити». Катрусі забрали трахеостому, відключили від ШВЛ-а, дихає на масці апарата Боброва, тримаючи добру сатурацію!, – повідомляє отець. – Неймовірний світлий дар після пережитої кризи тотального запалення легень ковідом. До одужання ще йти і боротись, але кращого подарунка на свято Миколая годі чекати”, – доповнює священнослужитель.

Нагадуємо, Катерина Терлецька захворіла на Covid-19 ще 14 листопада. Жінка тиждень перебувала на лікуванні вдома, однак коли її стан погіршився, її госпіталізували у медичний заклад. Починаючи з 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова. Від суботи її перевели у лікарню швидкої допомоги.

Катерина підхопила коронавірус на 7 місяці вагітності, хвороба підкосила. Стан був настільки важкий, що медикам довелось зробити кесарив розтин, аби її донечка Даринка мала хоча б шанс жити. Новонароджена дитина перебувала в реанімації, мама теж, до того ж на апараті ШВЛ.

11 грудня жінці стало дещо краще і вона навіть написала лист своєму чоловіку, отцю Петру. Однак її стан залишався стабільно важким.

На жінку в дома чекають п’ятеро дітей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.