Комаровський пояснив, як Covid-19 переносять дорослі та діти

Відомий український педіатр Євген Комаровський дав рекомендації українцям, які перехворіли коронавірусною інфекцією І відповів на важливе питання.

До лікаря звернулася жінка, яка розповіла, що важко перехворіла коронавірусом, з високою температурою, болем у суглобах, слабкістю і кашлем.

“І тепер дивлюся на дитину-дочки 10 років-і не можу зрозуміти: чи то вона не заразилася від мене, то просто хворіє без симптомів … пороти гарячку даремно не хочеться, але і якось все ж потрібно зрозуміти, перехворіла вона чи ні. Чи можуть настільки по-різному хворіти дорослі і діти, близькі родичі?”,- пише перелякана жінка.

Вона пояснила, що з донькою на грип вони хворіють практично однаково. Доктор дав відповідь на питання, яким задалися багато українців.

“З ковидом все складніше і простіше одночасно: чим людина молодша, тим більше у нього шансів на легку форму хвороби. Так що ваша дочка цілком може перенести хворобу практично без симптомів. Якщо хочете упевнитися, перехворіла вона, то для дітей застосовуються ті ж тести, що і для дорослих”, – відповів Комаровський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.