Франківчанка завдяки конкурсу навчатиметься у престижному коледжі в США

Діана Тимочко з Івано-Франківська стала першою фіналісткою Ukraine Global Scholars в Oberlin Colleg.

Це престижний коледж вільних мистецтв (liberal arts college) і консерваторії у штаті Огайо, йдеться на сторінці UGS, інформує Фіртка.

Діана цікавиться біологією та хімією та є ученицею-членом Малої академії наук України, де вона представляла методи вирішення головного болю типу напруги. Діана також захоплюється грою на фортепіано і планує використати можливість відвідувати класи у консерваторії Оберліну, щоб розвивати свої здібності.

Окрім цього Діана рік навчалася у США у рамках програми FLEX, де вона була учасницею організації майбутніх медиків (HOSA) та провела фандрейзер для Національного фонду педіатричного раку.

Довідка:

Ukraine Global Scholars – організація, покликана допомагати найбільш талановитим, розумним та амбіційним українським студентам отримувати освіту в найкращих університетах світу, що, зазвичай, розташовані в США.

UGS допомагає учням старших класів (8-11) подавати заявки на вступ, щоб збільшити кількість молодих українських лідерів, які позитивно вплинуть на розвиток України та світу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.