Франківчанина спалює діабет, заплакана дружина благає про допомогу: “Єдиний шанс Міші – пересадка нирки”

Франківчанину необхідна операція.

Франківчанину необхідна термінова пересадка нирки. Про це розповіла його дружина Тетяна Савчук Яковів на сторінці “Потрібна допомога Міші Савчук” у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Михайло Савчук вже 18 років страждає від цукрового діабету і є інсулінозалежним. Хвороба постійно прогресує і призводить до різних ускладнень.

У 2015 році у Михайла діагностували діабетичну ретинопатію (проблеми із зором через діабет), тому чоловікові вводили ліки безпосередньо в задню стінку ока.

У 2017 році діабет дав ускладнення на нирки. В результаті Михайло відчував постійну втому і підвищення тиску. Після вживання ліків ситуація краще не стала.

У 2019 році медики поставили чоловікові діагноз – цукровий діабет 1 типу, важка форма в стадії субкомпенсації, хронічна хвороба нирок 5 стадії. В результаті Михайло змушений три рази на тиждень проходити процедуру гемодіалізу.

Єдиною надією Михайла є трансплантація нирки, яку погодилися провести в Києві в інституті Шалімова. Донором готова стати його мама Оксана Савчук. Однак за роки лікування сім’я фінансово виснажена і не має можливості оплатити операцію.

Тому Тетяна Савчук звернулася до небайдужих людей з проханням допомогти врятувати життя її чоловіка.

“На жаль у нас немає таких коштів для проведення трансплантації, всі кошти витрачені на різні обстеження і мед препарати… Ми щиро просимо всіх небайдужих людей максимального репосту, і допомогти коштами хто скільки зможе…”- написала Тетяна Савчук.

Публікація Тетяни Савчук: Facebook потрібна допомога Міші Савчук

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.