Відомий блогер довів свою вагітну кохану до смерті: викинув на вулицю замерзати і знімав все на камеру

У своєму будинку блогер Стас Решетніков (Reeflay) в прямому ефірі вигнав свою вагітну співмешканку Валентину Григор’єву на вулицю практично без одягу. Всю ніч дівчина провела на морозі – вранці чоловік заніс в будинок її бездиханне тіло. При цьому Решетніков вів прямий ефір аж до появи швидкої допомоги і поліції.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передає “Це моя Україна“.

На кадрах видно, як Решетніков виходить на балкон і витягує звідти бездиханне тіло дівчини.

«Заєць мій, ти жива чи ні? Валь, ти що? Я вам кажу, вона ніби мертва. Неважливо, під чим вона була. Вона була моєю найкращою подругою », – каже в цей час блогер.

Він поклав Григор’єву на диван, а сам сів біля камери, продовжуючи вести ефір.

«Вона замерзла на балконі. Це я винен, закрив її там », – розповів стример підпискникам.

Він повідомив, що його друг викликав швидку. Поки лікарі їхали, Решетніков розплакався. Через деякий час в кадрі з’явилися медики, які лише констатували смерть дівчини.

«Задубіла вже – звичайно, мертва», – заявила фельдшер.

Пізніше в кімнату зайшли поліцейські, саме вони попросили блогера «вирубати» камеру, але той її просто розгорнув. «Дострімілся? Будемо розбиратися », – чути фраза правоохоронця.

Нагадаємо, що блогери жили в Росії. Стрім Решетніков і Григор’єва вели будинку в Підмосков’ї, який вони орендували близько року тому. За даними телеканалу РЕН ТВ, в ніч з 1 на 2 грудня пара посварилася, Валентина відчула себе погано, у неї почалася діарея. У прямому ефірі Reeflay вигнав дівчину на балкон практично без одягу – підпискникам він повідомив, що зробив це, щоб подруга «смердить». За іншою версією – чоловік замкнув кохану на балконі за Донат (винагороду) у розмірі $ 1000.

Читайте також  Священник: «Не можу нічого сказати про Чоловіка, поки не побачу його Дружину! Ви можете зробити висновок який це чоловік, тільки дивлячись на ту славу, яку випромінює його дружина»

На відео чутно, як Григор’єва просить впустити її – вона скаржиться на холод і погане самопочуття. Однак Решетніков був непохитний – через деякий час він припинив прямий ефір і відновив його тільки на ранок, коли дівчина вже померла.

Відзначимо, що на одному з стрімів померла дівчина розповідала підпискникам, що вагітна.

Поліція затримала блогера. Ведуться слідчі дії.

Кадри з кривавого прямого ефіру блогера:

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.