Помер колишній директор театру ім. Марії Заньковецької Володимир Висоцький

Про це повідомили на Facebook-сторінці Національного театру імені Марії Заньковецької.
30 листопада на 86-му році життя відійшов у вічність Висоцький Володимир Михайлович колишній директор театру ім. Марії Заньковецької (1988-1996 р.р.).

Парастас відбудеться 2 грудня 2020 року о 12 годині в Каплиці Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова (вул. Миколайчука, 9).

https://www.facebook.com/zankovetskatheater/posts/210333813890974

Нагадаємо, у неділю, 29 листопада, до львівської міської дитячої лікарні, що на вул. Пилипа Орлика, привезли дворічну дівчинку, що випала з вікна четвертого поверху багатоповерхівки у Львові. Лікарі діагностували у неї перелом ключиці, лопатки, щелепи, ушкодження язика.

За словами заступника головного лікаря Федіра Осима, хтось з дорослих забув зачинити вікно, дівчинка вилізла на підвіконня і полетіла вниз з четвертого поверху. На щастя, вона впала на газон, тому не отримала важких трав.

«У дворічної пацієнтки діагностували перелом ключиці, лопатки, щелепи і рану на язику. Рану зашили. Переломи були без зміщень. На щастя, дитина впала на газон, а не на асфальт чи бетон, тож обійшлося без важких травм», – каже Федір Осим.

Цього року до міської дитячої лікарня доволі часто привозили маленьких дітей, які випадали з незачинених вікон, балконів. Тож лікарі радять не залишати маленьких дітей без нагляду дорослих і пильно стежити, аби вікна чи балконні двері були зачинені.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.