Жінку знайшли непритомною зі слідами побиття: директорці стоматологічної клініки проштрикнули очі ножицями (відео)

Жінку знайшли непритомною зі слідами побиття: директорці стоматологічної клініки проштрикнули очі ножицями.

У Житомирі жорстоко покалічили 62-річну директорку місцевої стоматологічної клініки просто в її кабінеті. Жінку знайшли непритомною зі слідами побиття і ножицями, які стирчали з ока. У нападі підозрюють працівника клініки, який раніше позичив у жінки гроші собі на весілля і вирішив не віддавати борги.

Про це розповідає ТСН.

Жінку без тями у кабінеті в калюжі крові знайшла бухгалтерка. Жінку терміново госпіталізували в реанімацію. Вона була вже у важкому стані з травмами голови та ока. Спершу працівники клініки подумали, що з нею стався нещасний випадок — нібито жінка сама ненароком впала на ножиці. Втім, правоохоронці цю версію відразу відкинули.

Підозри впали на 28-річного лікаря
Правоохоронці, які прибули на місце трагедії, звернули увагу на характер травм жінки. З них стало очевидно, що її намагалися вбити.

Обстановка у кабінеті вказувала на те, що перед трагедією власниця клініки наносила собі макіяж. У якийсь момент вона отримала удар по голові, впала і втратила свідомість.

“Слідчі кваліфікують справу як замах на вбивство, тобто були виконані всі дії, щоб позбавити людину життя. І мотив про це свідчить і травми, які були завдані”, – заявили у поліції.

Підозра відразу впала на 28-річного працівника цієї ж клініки — стоматолога-ортопеда. Поліцейські вважають, що він міг убити жінку через борги. Суть у тому, що напередодні молодик позичив у начальниці гроші на власне весілля, а також погорів на розкраданні грошей клініки — власниці стало відомо, що лікар недобросовісно обходився з коштами від клієнтів.

Звір і нелюд, а вона до нього добре ставилась
У клініці кажуть, що власниця медзакладу добре ставила до працівника, який у результаті спробував її вбити. А син потерпілої Сергій Яремчук стверджує, що мати не мала конфліктів ні з ким зі своїх підлеглих.

Читайте також  Поїдала сирого голуба разом із пір’ям: у Полтаві зафільмували жінку за страхітливим частуванням (відео 18+)

“Це звір і нелюд. Він присвоював мабуть гроші. Декілька разів його бачив, навіть не можу сказати, що це за людина. В неї (потерпілої матері – Ред.) дуже багато друзів, знайомих, всі в шоці”, – каже син жінки.

“Він забезпечений на всі сто”
Натомість родичі підозрюваного його виправдовують.

Зокрема, тесть затриманого Микола Лавренчук переконує, зять такого вчинити не міг:

“Я нікому не вірю. Ніяких грошей він не винен, тому що він забезпечений був на всі сто. Ніяких коштів не потребував, я не вірю”.

Молодика нині тримають під вартою, йому інкримінують замах на вбивство. Своєї провини чоловік не визнає.

Тим часом у клініці збираються встановити камери відеоспостереження.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.