Відомий в Україні фотограф розбещував неповнолітніх дівчаток: появилися шокуючі подробиці

Підозрюваним у розбещенні підлітків у місті Києві та на Київщині нібито виявився відомий український фотограф Олександр Ктиторчук.

Як повідомило Obozrevatel інформоване джерело, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

В поліції Київської області повідомили, що підозрюваний зареєстрований у місті Вишневому й розбещував неповнолітніх в автомобілі.

“Встановлено, що чоловік протягом кількох років здійснював розпусні дії щодо 17-річної дівчини й інших жертв на території Києва та Обухівського району… Зокрема, 15-річну киянку, яку він привіз до Обухівщини, де в салоні авто вчинив стосовно неї розпусні дії”, – йдеться в повідомленні.

Олександр Ктиторчук викладає в Київській школі фотографії. На сайті фотошколи зазначається, що один з його улюблених жанрів – ню-фотографія.

Олександр співпрацює з багатьма топовими українськими зірками, а також бере участь у популярних шоу-програмах на телебаченні.

“У всіх, хто вперше взяв у руки фотоапарат і зробив знімки, виходить порно. Три відсотки з цих людей залишаються задоволеними своєю роботою, і вони залишаються в цій зоні. Наступний крок – вони починають фотографувати еротику. І половина фотографів залишається в еротиці. Коли людина розуміє, що й еротика набридла, вона починає думати, куди ще піти”, – розповідав Олександр Ктиторчук про свою роботу на одній із виставок.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.