Дружина чоловіка, якому пересадили серце у Львові, звернулась до родини донора

Валерія, дружина Сергія Козачка з Констянтинівки Донецької області, якому у Львові пересадили серце, написала у facebook зворушливий лист родині донора.

Повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на facebook Валерия Александровна Козачёк

Мені важко до Вас звернутись, але я спробую.
Шановна родина донора, на жаль ми не знаємо Ваших імен та імені нашого донора, Ви, як невідомий солдат. Не має дня, щоб я про Вас не думала. Я хочу Вам висловити подяку за життя свого чоловіка. Якби не Ви, в найближчий час серце мого чоловіка зупинилося б, і я відчувала би всю ту біль, яка зараз з Вами. Ви врятували не тільки його життя, а ще й моє. Ви зберегли батька дітям! Те, що я відчуваю – це більше, ніж вдячність! Я пишаюсь Вашим вчинком. І, водночас, мені соромно за своє щастя. Звертаючись до дружини нашого донора, я хочу побажати Вам міцного здоров’я, сил та обов’язково стати щасливою! Я обіцяю берегти серце, яке нам обом найдорожче! Звертаючись до мами, я хочу Вам подякувати за те, що подарували життя і моєму чоловіку. Дівчата, я вам буду вдячна до свого останнього дихання!

Якщо у вас з’явиться бажання розкрити імена або поспілкуватися, ми дуже зрадіємо. Ми будемо чекати. Нам важливо молитися за душу нашого рятівника. Якщо ви не маєте бажання надати будь-яку інформацію, ми з повагою до цього поставимося.

Я сподіваюсь, що цей лист до вас дійде!

Звертаюсь до всіх, хто полюбляє писати в коментарях! Дуже прошу в коментарях не писати образи, щоб не завдати ще більше болю родині!

З повагою, дружина врятованого чоловіка.

Читайте також  На Прикарпатті від переохолодження помер 34-річний чоловік

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.